Închide meniul

Sărbătoare în familia lui Michael Schumacher. Ce a făcut Mick Schumacher după performanţa obţinută în Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2022, 9:08

Sărbătoare în familia lui Michael Schumacher. Ce a făcut Mick Schumacher după performanţa obţinută în Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone

Sărbătoare în familia lui Michael Schumacher. Ce a făcut Mick Schumacher după performanţa obţinută în Marele Premiu de Formula 1 de la Silverstone

Mick Schumacher, după primele puncte obţinute în Formula 1 / Colaj Profimedia/Instagram

  • Sărbătoare în familia lui Michael Schumacher
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

A fost sărbătoare în familia lui Michael Schumacher. Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial, a câştigat primele puncte din carieră în Formula 1. Pilotul de 23 de ani a terminat pe locul 8 în Marele Premiu de la Silverstone şi a fost nebunie la boxe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a coborât din monopost, mama lui Mick, Corinna Schumacher, a venit să îl felicite. „Micki, sunt super mândră de tine. Felicitări, dragă!„, i-a transmis aceasta, potrivit bild.de. Şi sora lui, Gina, era extaziată: „Grozav, excelent!

Sărbătoare în familia lui Michael Schumacher după performanţa obţinută de Mick Schumacher la Silverstone

Gina Schumacher a şi luat o sticlă de şampanie şi l-a stropit pe pilotul celor de la Haas în timp ce oferea un interviu. Imaginile au devenit virale. „Pentru mine, el a câştigat„, a scris Gina pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Reclamă

Bineînţeles că este plăcut să fie toată lumea aici. Cred că ne vom distra, cu toţii, în această seară. (Reporter: Cum?) Vom zbura spre casă„, a spus Mick Schumacher.

Cu toţii au plecat să se bucure de reuşită alături de Michael Schumacher. Fostul mare campion din Formula 1 trece prin clipe grelee, după ce a suferit un accident teribil la schi în 2013. A suferit mai multe operaţii, dar în momentul de faţă se cunosc puţine detalii despre starea lui de sănătate.

Mick este la al doilea sezon în Marele Circ, la echipa Haas. Dacă anul trecut, Schumacher jr. nu a impresionat, dar nici nu a dezamăgit, după ce a înregistrat doar trei abandonuri în 22 de curse (niciun punct), în ediţia actuală a Campionatului Mondial a ajuns deja la trei accidente în şapte Grand Prix-uri.

Reclamă 4 / 0/3

E plăcut. Să adun puncte într-o cursă ca şi aceasta, e ceva cu adevărat special„, a mai spus Mick Schumacher.

Sunt primele puncte adunate de un membru al familiei Schumacher după 3507 zile. Pe 25 noiembrie 2015, Michael Schumacher termina pe locul 7 în ultima sa cursă, în Brazilia.

Accident terifiant în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce monopostul său s-a dat peste cap în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Accidentul s-a produs imediat după start.

Pierre Gasly l-a agățat pe George Russell, chiar înaintea primului viraj de dreapta, care la rândul său a intrat în monopostul lui Zhou Guanyo. Imaginile ce au urmat au fost teribile.

Maşina chinezului a fost, pur şi simplu, catalputată. Aceasta s-a dat peste cap de mai multe ori, iar chinezul a fost transportat de urgenţă la spital. Imaginile au fost, cu adevărat, terifiante.

Vin noutăți de la medici. Zhou este conștient, vorbește foarte încet, nu are fracturi și, având în vedere aceste condiții, el e destul de bine„, a fost mesajul în cască pentru Valtteri Bottas.

Au fost implicaţi în accident George Russell (Mercedes), Pierre Gasly (AlphaTauri), Yuki Tsunoda (AlphaTauri), Esteban Ocon (Alpine), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Alexander Albon (Williams).

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes
AntenaPLAY • 23 mart., 21:34
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile!” Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 22 mart., 17:05
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 martie 2024
Charles Leclerc a rupt tăcerea despre rivalitatea cu Carlos Sainz
AntenaPLAY • 19 mart., 13:46
Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!”