Închide meniul

Sergio Perez, penalizat cu trei locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2024, 11:33

Reclamă
Sergio Perez, penalizat cu trei locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei

Sergio Perez, penalizat cu trei locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei

Sergio Perez - Profimedia Images

Sergio Perez, pilotul lui Red Bull, a fost penalizat cu trei locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei, ce se va desfăşura duminică dimineaţă, de la ora 06:00, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mexicanul care sâmbătă a terminat al treilea în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 al Australiei va fi al şaselea pe grila de start duminică, după ce a primit o penalizare de trei locuri pentru că l-a „împiedicat inutil” pe germanul Nico Hulkenberg (Haas) în timpul calificărilor.

Sergio Perez, penalizat cu trei locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei

El va pleca de pe a treia linie, alături de australianul Oscar Piastri, care a urcat pe locul 5 datorită penalizării lui Pérez.

De această penalizare au beneficiat şi Lando Norris (McLaren) şi Charles Leclerc (Ferrari), care au câştigat câte un loc. Cei doi vor pleca din a doua linie.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și