2020 cu ghinion pentru Neymar. De câte ori a fost accidentat din ianuarie și până acum

De Gal Dorin
Publicat: 29.10.2020, 11:15

Neymar, scos în afara terenului accidentat în minutul 26 al meciului din Champions League cu Istanbul Basaksehir

profimediaimages

Neymar s-a accidentat și aseară, în minutul 26 al meciului din Champions League cu Istanbul Basaksehir

Brazilianul a început în luna februarie cu o accidentare la coaste, care l-a ținut pentru două săptămâni departe de gazon. 

Reclamă

În luna septembrie, Neymar a ajuns pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume după ce s-a infectat cu COVID-19 mergând în Ibiza cu unii dintre colegii săi de la PSG.

Reclamă

Aseară, atacantul a fost schimbat încă din minutul 26 al meciului cu Istanbul Basaksehir din UEFA Champions League, după ce a simțit neplăceri în zona mușchiului adductor. 

”Este mușchiul său adductor, dar sper să nu fie o accidentare reală. Nu s-a simțit bine sau liber în mișcări și acesta este motivul pentru care a ieșit de pe teren”, a declarat antrenorul Thomas Tuchel la finalul meciului câștigat cu 2-0 de echipa sa, prin dubla lui Moise Kean.

Neymar, o serie de accidentări în ultimii ani

Faimosul atacant brazilian a avut de-a face cu multe accidentări de-a lungul carierei și a ratat 60 de meciuri pentru campionii Franței din momentul în care a venit la echipă, conform celor de la goal.com

Cele mai multe partide le-a pierdut în sezonul 2018/2019 când a fost scos din joc pentru 18 meciuri consecutive cu o accidentare la picior.

PSG trebuie să spere că starea lui Neymar nu se agravază și în prezent. Clubul are de jucat trei meciuri în următoarele zece zile: Două în campionat cu Nantes și Rennes, iar la mijloc o deplasare la RB Leipzig în Champions League.

Campionii Franței au reușit să înscrie în 36 din ultimele 37 de meciuri europene, excepție fiind probabil partida care a contat cel mai mult: finala Ligii Campionilor pierdută cu Bayern.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?



*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Ultimele știri
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
30
apr.
21:13
EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar
30
apr.
21:04
Foto„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
30
apr.
20:24
Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament
30
apr.
20:03
Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România
30
apr.
19:37
„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!”
Vezi toate știrile

Ce zodii sunt în luna mai. Calitățile și defectele persoanelor născute în mai

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor

Citește și