Închide meniul

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 22:41

Reclamă
Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni! „Bursucul i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu a transmis un avertisment pentru duelul cu Pafos din play-off-ul Conference League. „Bursucul” a vorbit şi despre duelul pe care FCSB îl va avea cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu s-a arătat mulţumit de joc şi de rezultat. El a punctat că este foarte important că CFR Cluj nu a primit gol cu Maccabi Petach Tikva.

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

A fost cel mai important meci. Ştiam că va fi un meci greu, diferit faţă de cel tur. Cei de la Maccabi s-au antrenat mai mult.

Înainte de meci antrenorul lor mi-a spus că nu s-au putut antrena din pricina războiului, acum s-au antrenat în Bulgaria.

Nu au avut mari ocazii, dar au ţinut de minge.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt mulţumit de joc, de rezultat. E important că CFR nu a primit gol. Va fi altceva în play-off.

(n.r.: despre duelul cu Pafos, din play-off-ul Conference League) Ne-am întâlnit cu ei în aeroport, sunt mulţi brazilieni. Au vrut să ia doi jucători de la noi, patronul e din Rusia, a investit mulţi bani, vor să ia campionatul în Cipru.

„Sunt îngrijorat pentru campionat”

Cei de la Sofia sunt dezamăgiţi, să iei gol în minutul 90+7…

Reclamă

Sunt mulţumit că nu am primit gol, dar sunt îngrijorat pentru campionat, acolo am primit goluri.

Korenica a făcut un meci foarte bun, chiar dacă nu a marcat. E o achiziţie foarte bună, îmi place foarte mult.

A fost haos puţin în prima repriză. Suntem buni la faze fixe, păcat că nu a dat cornere. Mă bucur pentru Kresic.

„Eu cred că FCSB o să meargă în grupele Europa League”

Muhar a fost cu capul numai la plecare, nu a făcut cel mai bun meci al lui. Sunt în dificultate să găsesc un jucător ca Muhar şi unul ca Otele. Au fost cei mai buni jucători ai CFR-ului şi au plecat. În momentul ăsta e greu să mai găseşti jucători.

Singurul avantaj al lui Sava era că era Under. Problema cu Under era rezolvată. În acest moment Popa este Under.

(n.r.: despre accidentarea lui Bîrligea) Bîrligea cred că are doar o lovitură.

(n.r.: despre duelul FCSB-ului cu LASK Linz) Eu cred că FCSB la ce jucători are cred că o să meargă mai departe în grupele Europa League. Nu păreau o echipă de speriat (n.r: LASK Linz).

(n.r.: despre declaraţia lui Mihai Stoica) Fiecare zice ce vrea. Am stat de vorbă înainte de meci. E democraţie. Mereu îmi apăr echipa mea şi zic ce cred, fără să îmi fie frică de nimeni”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro după CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0.

Ce i-a transmis Mihai Stoica lui Dan Petrescu!

„Dacă îi zic ceva, iar se supără. Se apucă el să vorbească despre noi. Spune despre Gigi dacă ai vreo problemă! Se apucă Petrescu să vorbească. Păi el se face de râs! Cele mai bune echipe le întâlnește ei. Cu ce trebuie să vină adversarii, cu trotinetele, ca să fie echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească… nu înțeleg ce vrea! Dar apoi să vedeți ce se mai supără. Îl pune pe Neluțu: «Sună-l pe MM că nu se poate, se ia de mine». Păi taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta». Fii bărbat Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai tot vorbi la modul general, fii bărbat și tu o dată! Extraordinar!

Conducătorii de la FCSB au făcut și nu știu ce. Să ne lase în pace Petrescu, că joacă cu niște desculți acum! Știu, e o echipă foarte bună… vai de capul lor!”, a atacat Mihai Stoica la primasport.ro.

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

CFR Cluj a învins-o cu 1-0 în retur pe Maccabi Petach Tikva şi s-a calificat în play-off-ul Conference League. În tur a fost 1-0 tot pentru CFR Cluj. Iată câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Accederea în play-off-ul Conference League i-a adus lui CFR Cluj 750.000 de euro. Ardelenii au mai încasat 900.000 de euro pentru tururile precedente din Conference League.

Dacă se va califica în grupele Conference League, CFR Cluj va primi un bonus de 2.940.000 de euro, ceea ce ar duce încasările ardelenilor din a treia competiţie intercluburi la 4.6 milioane de euro.

La această sumă se vor adăuga recompensele pentru fiecare punct din grupă. O victorie în grupele Conference League este răsplătită cu 500.000 de euro, în timp ce pentru un egal o echipă primeşte 166.000 de euro.

Cristi Balaj preciza că CFR îi va premia pe jucători numai pentru calificarea în grupele Conference League. „Prima este pentru intrarea în grupele Conference League. (n.r. – E undeva la 10.000 de euro) Ceva de genul, e stipulat în contractele jucătorilor”, declara Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League

Meciul CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva, scor 1-0, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Dan Petrescu şi-au îndeplinit obiectivul şi s-au calificat în play-off-ul UEFA Conference League.

Ardelenii au câştigat, în dublă manşă, cu rezultatul preferat al lui Dan Petrescu. În Gruia, singurul gol a fost marcat de Kresic, în minutul 50, după o fază fixă.

La Cluj, CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris. Wolff a mai intervenit odată excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57. Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj o va întâlni pe echipa cipriotă Pafos, care a eliminat-o pe echipa CSKA Sofia, din Bulgaria.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 EXCLUSIVSingura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!” Data limită până când poate pleca de la FCSB
Citește și