Închide meniul

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 5:36

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"

Instagram

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare

Imaginile au adus reacţii de uimire ale fanilor. "Zeiţă" sau "eşti absolut uimitoare!" sunt doar două dintre replicile lăsate de următori la postarea de pe Instagram care a adunat zeci de mii de aprecieri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich a izbucnit în plâns

Cu o lună în urmă, iubita lui Alexandru Piţurcă a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare. Într-un moment plin de sensibilitate, Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că banii nu reprezintă fericirea.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich.

Reclamă

Cristina Ich, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Alexandru Piţurcă

Cristina Ich a vorbit şi despre începuturile relaţiei cu Alexandru Piţurcă. ”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. 

El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz. Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a dezvăluit Cristina Ich.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristina Ich e soţia lui Alex Piţurcă
  • Cristina Ich e un influencer celebru din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și