Închide meniul

O nouă surpriză uriaşă în Cupa României: CS Tunari – FC Voluntari s-a încheiat 1-1!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 17:46

O nouă surpriză uriaşă în Cupa României: CS Tunari – FC Voluntari s-a încheiat 1-1!

O nouă surpriză uriaşă în Cupa României

Jucătorii de la FC Voluntari, într-un meci din Cupa României / Profimedia Images

O nouă surpriză uriaşă în Cupa României. După ce ieri Sepsi a fost învinsă de Corvinul şi a părăsit Cupa României, astăzi CS Tunari a obţinut o remiză cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntariul a deschis scorul prin Patricio Matricardi în minutul 64, în urma unei faze fixe. După 20 de minute, CS Tunari a reuşit egalarea prin Luca Mitrică, care a marcat cu un şut puternic din marginea careului de 16 metri, relatează news.ro.

O nouă surpriză uriaşă în Cupa României: CS Tunari – FC Voluntari s-a încheiat 1-1!

Tot miercuri se mai joacă meciurile UTA Arad – Universitatea Craiova şi Steaua – Rapid.

Petrolul a învins-o ieri pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României! Victoria „lupilor galbeni” a consfinţit eliminarea lui Sepsi din Cupa României.

Sepsi este câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României, iar eliminarea ei din faza grupelor reprezintă un şoc pentru echipa din Covasna.

Reclamă

Pentru Petrolul au marcat Abuashvili, în minutul 20 şi Huja, în minutul 88. Chindia a avut o bară în minutul 10, prin Fedele.

Sepsi, campioana ultimelor două ediţii din Cupa României, a părăsit competiţia!

Petrolul o va întâlni în ultima etapă din Cupa României tocmai pe Sepsi, care a părăsit deja competiţia. Hermannstadt o poate depăşi pe Petrolul în situaţia în care „lupii galbeni” nu câştigă ultimul meci. Sibienii au nevoie de victorie în ultimele două jocuri pentru calificare.

Şi Corvinul Hunedoara are 6 puncte din două meciuri în grupa A din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

”Vreau să felicit ambele echipe pentru că am avut un meci deschis, cu mari ocazii. Ne bucurăm pentru cele trei puncte pentru că ne apropiem de obiectivul nostru, acela de a trece mai departe în Cupa României. Cupa României este un obiectiv pentru noi și vrem să ajungem cât mai departe. Înainte de meci am discutat cu băieții și le-am spus că acestea sunt meciuri foarte dificile. Ați văzut astăzi o surpriză la Hunedoara. 

La pauză am avut o discuție mai aprinsă cu ei și mă bucur că au înțeles să ne concentrăm și să dăm totul. Toți jucătorii sunt dornici, au foame de fotbal, în special Huja care revine după o perioadă lungă în care a fost accidentat. Lucrurile sunt pe un drum foarte bun pentru el.

Mai avem un meci de disputat în această grupă, șanse sunt pentru fiecare echipă. Nu trebuie să fim relaxați pentru că nu avem de ce. Trebuie să ne refacem pentru că avem un meci dificil în campionat”, a declarat Florin Pârvu după meci.

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Noi detalii din interior: „N-a fost accidentat, a fost o ceartă!”

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Patronul covăsnenilor a continuat seria dezvăluirilor făcute din interiorul formației. După meciul cu cei de la Corvinul, Laszlo Dioszegi a oferit noi detalii din vestiarul formației pe care o patronează. Acesta a vorbit despre o situație din partida de la Hunedoara, care a fost explicată înițial de către Liviu Ciobotariu.

În minutul 14 al partidei, Cosmin Matei a executat o lovitură liberă, iar apoi a fost schimbat. Apoi, tehnicianul formației a anunțat, după meci, că jucătorul s-a accidentat. Acum, patronul a dezvăluit că adevăratul motiv al schimbării a fost o ceartă între fotbalist și staff-ul formației.

„Matei n-a fost accidentat, a fost o ceartă între el şi stafful tehnic. Aşa am auzit, că nu el trebuia să execute lovitura liberă. Mâine voi ştii mai multe detalii, dar Matei nu s-a accidentat.

Eu am auzit doar zvonuri, nu pot să dau nume, că nu ştiu. Dar ştiu că lucrurile nu sunt ok. Ce am văzut astăzi, n-avem nicio şansă la play-off”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și