Închide meniul

Anghel Iordănescu i-a avertizat pe „tricolori”, după România – Bulgaria 0-0! Ce le-a reproşat jucătorilor

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 15:51

Reclamă
Anghel Iordănescu i-a avertizat pe „tricolori, după România – Bulgaria 0-0! Ce le-a reproşat jucătorilor

Anghel Iordănescu i-a avertizat pe "tricolori", după România - Bulgaria 0-0: "Prea multă lejeritate"

Anghel Iordănescu / Antena Sport

Anghel Iordănescu i-a avertizat pe „tricolori”, după România – Bulgaria 0-0. În penultimul meci înainte de EURO 2024, echipa lui Edi Iordănescu nu a reuşit un joc grozav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” mai au un singur meci de pregătire înainte de EURO 2024. Meciul România – Liechtenstein se joacă vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Anghel Iordănescu i-a avertizat pe „tricolori”, după România – Bulgaria 0-0: „Prea multă lejeritate”

Anghel Iordănescu este de părere că echipa a arătat bine în anumite momente, dar le-a reproşat tricolorilor faptul că s-au temut prea mult şi că au tratat mai multe faze cu lejeritate:

”Analiza nu o fac eu, ci staff-ul tehnic. O fac doar cei care sunt implicați direct. Din punctul meu de vedere, am arătat în unele momente foarte bine, am arătat că putem câștiga. Am văzut că am și ratat un penalty.

Undeva mi s-a părut că am jucat cu prea multă lejeritate, cu frică pentru a nu ne accidenta și pentru a pleca curați la Euro.

Reclamă
Reclamă 4

A fost un test util pentru staff-ul tehnic, prin care pot trage concluziile. Urmează un ultim meci amical, în care vor fi folosiți și jucătorii care n-au jucat azi (n.r. cu Bulgaria)”, a spus Anghel Iordănescu, la finalul meciului din Ghencea.

Radu Drăguşin, reacţie fermă după ce „tricolorii” au fost huiduţi în Ghencea

Radu Drăguşin a transmis că meciul cu Bulgaria a fost un test folositor pentru România, din care „tricolorii” vor avea de învăţat. Fundaşul de la Tottenham le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă, deoarece bucuria calificării la EURO 2024 a fost una uriaşă.

De asemenea, Drăguşin a mai transmis că la Campionatul European, România va avea adversare de top şi speră ca echipa naţională să se ridice la un nivel bun.

Reclamă

„Pentru noi, a fost un test folositor. Încercăm să luăm cât mai multe răspunsuri din aceste teste amicale, ne dau răspunsuri la jocul nostru, la ce trebuie să îmbunătăţim. Trebuie să le abordăm constructiv, să învăţăm din greşeli, să luăm lucrurile bune.

Şi astăzi am întâlnit un stadion plin, care ne-a susţinut, mai puţin la final, din păcate. La următorul meci, sper să avem un stadion şi mai plin, aşa am înţeles că va fi.

Oamenii care vin la stadion să ne susţină chiar şi când lucrurile nu merg bine, ne-am calificat împreună şi cred că bucuria pe care le-am adus-o este una foarte mare. Atunci când am suferit, am suferit ca o echipă şi vreau să cred că am suferit ca o ţară.

Este cel mai important turneu european, unde întâlneşti cele mai bune echipe din Europa. Nivelul va fi foarte ridicat şi sper să ajungem şi noi la acel nivel”, a declarat Radu Drăguşin, pentru AntenaSport.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

21:37

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și