Închide meniul
EXCLUSIV

Radu Drăguşin, reacţie fermă după ce „tricolorii” au fost huiduţi în Ghencea: „Am adus o bucurie foarte mare!”

Viviana Moraru Publicat: 5 iunie 2024, 0:14

Reclamă
Radu Drăguşin, reacţie fermă după ce „tricolorii au fost huiduţi în Ghencea: „Am adus o bucurie foarte mare!

Radu Drăguşin, reacţie categorică după ce "tricolorii" au fost huiduţi în Ghencea

Radu Drăguşin, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Radu Drăguşin a oferit o reacţie categorică, după ce „tricolorii” au fost huiduiţi de fani, la finalul duelului amical dintre România şi Bulgaria, disputat în Ghencea şi încheiat cu scorul de 0-0. Cel mai scump jucător român din istorie îşi doreşte ca suporterii să fie alături de echipa naţională în toate momentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost titular în penultimul test al naţionalei, înainte de EURO 2024. „Tricolorii” vor mai disputa un amical, cu Liechtenstein, înainte de a pleca în Germania. Duelul va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:00.

Radu Drăguşin, reacţie fermă după ce „tricolorii” au fost huiduţi în Ghencea

Radu Drăguşin a transmis că meciul cu Bulgaria a fost un test folositor pentru România, din care „tricolorii” vor avea de învăţat. Fundaşul de la Tottenham le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă, deoarece bucuria calificării la EURO 2024 a fost una uriaşă.

De asemenea, Drăguşin a mai transmis că la Campionatul European, România va avea adversare de top şi speră ca echipa naţională să se ridice la un nivel bun.

„Pentru noi, a fost un test folositor. Încercăm să luăm cât mai multe răspunsuri din aceste teste amicale, ne dau răspunsuri la jocul nostru, la ce trebuie să îmbunătăţim. Trebuie să le abordăm constructiv, să învăţăm din greşeli, să luăm lucrurile bune.

Reclamă
Reclamă 4

Şi astăzi am întâlnit un stadion plin, care ne-a susţinut, mai puţin la final, din păcate. La următorul meci, sper să avem un stadion şi mai plin, aşa am înţeles că va fi.

Oamenii care vin la stadion să ne susţină chiar şi când lucrurile nu merg bine, ne-am calificat împreună şi cred că bucuria pe care le-am adus-o este una foarte mare. Atunci când am suferit, am suferit ca o echipă şi vreau să cred că am suferit ca o ţară.

Este cel mai important turneu european, unde întâlneşti cele mai bune echipe din Europa. Nivelul va fi foarte ridicat şi sper să ajungem şi noi la acel nivel”, a declarat Radu Drăguşin, pentru AntenaSport.

Reclamă

Jucătorii echipei naționale, huiduiți după 0-0 cu Bulgaria

Jucătorii echipei naționale au fost huiduiți după 0-0 cu Bulgaria! Tricolorii lui Edi Iordănescu au avut o prestație modestă în duelul de pe stadionul „Steaua”, iar fanii și-au exprimat nemulțumirea la finalul partidei.

După un meci fără prea multe ocazii, fanii s-au revoltat și i-au huiduit pe jucătorii echipei naționale. În timp ce aceștia mergeau spre vestiare, fanii și-au exprimat nemulțumirea, având în vedere că prestația României nu a fost demnă de o națională calificată la un campionat european.

Singura mare ocazie a României a venit în minutul 50. Atunci, Dennis Man a executat o lovitură de la 11 metri, dar portarul Bulgariei, Dyulgerov , a respins balonul.

Tricolorii își pot repara „greșeala” la ultimul test înainte de EURO 2024, cu Liechtenstein. Așa cum a fost menționat anterior, partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:23

„Mi-au dat lacrimile!” Cum i-a motivat Edi Iordănescu pe tricolori înainte de victoria istorică cu Ucraina, de la EURO 2024

19:21

Italienii au făcut anunţul despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Mesaj direct pentru Gigi Becali: „O mică avere”

19:20

LIVE TEXTDanemarca – Anglia 0-1. Harry Kane, primul gol de la EURO 2024! Selecționata lui Gareth Southgate, cu un pas în optimi

19:08

Câți bani a primit Istvan Kovacs, după ce a arbitrat Slovenia – Serbia 1-1, la EURO 2024! „Recompensa” oferită de UEFA

19:06

Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin

18:39

România – Belgia, la EURO 2024 | Statisticile care i-au speriat pe belgieni, înainte de meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și