Închide meniul
Video

„Ar fi cel mai frumos cadou de nuntă să nu poţi să ajungi la nuntă?” Ce a răspuns Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2024, 14:59

Reclamă

"Ar fi cel mai frumos cadou de nuntă să nu poţi să ajungi la nuntă?" Ce a răspuns Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ianis Hagi a fost întrebat dacă ar fi cel mai frumos cadou de nuntă să nu poat ă ajunge la nuntă şi răspunsul lui a fost unul realist, ţinând cont că evenimentul e programat în aceeaşi zi cu finala Campionatului European, pe 14 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ar fi cel mai frumos cadou de nuntă să nu poţi să ajungi la nuntă?” Ce a răspuns Ianis Hagi

„Deocamdată avem prima fază a Campionatului European. Sunt meciurile din grupe şi apoi discutăm. Nu cred că este neapărat acum o problemă să o discutăm.

Avem meciul de mâine, avem primul meci de la EURO, cu Ucraina. Sunt multe chestii până la nuntă”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi vrea să scoată românii pe străzi

Ianis Hagi vrea şi el să scoată românii pe stradă, aşa cum a făcut-o tatăl său, în anii 90, alături de Generaţia de Aur. Pănă atunci, Ianis poate marca în România – Liechtenstein, ultimul meci înainte de EURO, care e vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Încă un test, au mai trecut două zile de antrenamente, în care ne-am pregătit pentru EURO 2024. Trebuie să ieşim toţi sănătoşi de pe teren şi apoi în linie dreaptă. Gândul nostru e să ajungem cât mai bine la Euopean. Vrem să ne iasă jocul cât mai bine. La EURO, trebuie să ne iasă rezultatele. Sper să îmi ajut echipa.

Reclamă
Reclamă 4

Rolul meu pe teren e să ajut cu goluri sau pase de gol. Sper să facă fiecare diferenţa pe postul lui. Noi o luăm pas cu pas. Vrem să ieşim din grupe. Să ajungem în optimi şi vedem după aceea. Nunta mea nu e acum o problemă pe care să o discutăm. Avem primul meci cu Ucraina, sunt multe chestii până la nuntă.

Am visat să fac performanţă cu echipa naţională, am visat să scoatem oamenii în stradă, am visat să mă bucur. Am scos lumea în stradă în 2019, la Juniori, dar ştim ce impact ar fi la seniori. Deocamdată ne planificăm victoriile”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și