Închide meniul

„Au jucat prost!” Concluziile lui Mircea Lucescu după România – Bulgaria 0-0! Sfat important pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 20:32

Reclamă
„Au jucat prost! Concluziile lui Mircea Lucescu după România – Bulgaria 0-0! Sfat important pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

Concluziile lui Mircea Lucescu după România - Bulgaria 0-0!

Captură AS.ro

Iată concluziile lui Mircea Lucescu după România – Bulgaria 0-0! Antrenorul român a vorbit despre prestația elevilor lui Edi Iordănescu, din partida de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România nu a avut o prestație strălucită în amicalul cu Bulgaria. Totuși, tricolorii își pot repara greșelile la meciul cu Liechtenstein. Partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY vineri, de la ora 21:00.

Concluziile lui Mircea Lucescu după România – Bulgaria 0-0!

Mircea Lucescu este de părere că România a prestat un joc slab în fața selecționatei din țara vecină, însă a ținut să menționeze că jucătorii nu au nevoie de o presiune inutilă înainte de EURO 2024.

De asemenea, „Il Luce” a tras și un semnal de alarmă și a spus că elevii lui Edi Iordănescu nu pot susține o competiție, dacă sunt rezerve la echipele de club.

„Toată lumea se gândea la calificare în preliminarii, asta i-a făcut pe jucători mai agresivi. În meciul cu Bulgaria nu am jucat nimic, bulgarii au jucat bine!

Reclamă
Reclamă 4

Stanciu a greșit, a venit mult în spate, să ia mingea de la apărători. Calitățile sale sunt în fața porții.

E un nivel pe care trebuie să îl depășim și să facem un pas în plus. Jucătorii nu trebuie să fie sub o presiune inutilă, și ei își dau seama că au jucat prost.

Gândiți-vă ce înseamnă presiunea unui EURO, mai ales pentru niște jucători care nu au mai jucat la niciun turneu final.

Reclamă

Rațiu a urcat greșit în atac. Și fundașul și extrema erau pe aceași linie, noi am jucat mult cu schimbări de direcție. Fundașul care făcea 60 de metri la învăluire, când se întorcea înapoi îi făcea cu dificultate. Dar sunt niște lucruri care se pot pune la punct.

Băieții ar fi trebuit să uite ce au reușit și să se gândească la ce ar trebui să vină. Mă supără că jucătorii noștri joacă foarte puțin la echipele de club. Ritmul unei competiții nu poate fi susținut pe bancă”, a spus Mircea Lucescu, la digisport.ro.

Anghel Iordănescu i-a avertizat pe „tricolori”, după România – Bulgaria 0-0: „Prea multă lejeritate”

Anghel Iordănescu este de părere că echipa a arătat bine în anumite momente, dar le-a reproşat tricolorilor faptul că s-au temut prea mult şi că au tratat mai multe faze cu lejeritate:

”Analiza nu o fac eu, ci staff-ul tehnic. O fac doar cei care sunt implicați direct. Din punctul meu de vedere, am arătat în unele momente foarte bine, am arătat că putem câștiga. Am văzut că am și ratat un penalty.

Undeva mi s-a părut că am jucat cu prea multă lejeritate, cu frică pentru a nu ne accidenta și pentru a pleca curați la Euro.

A fost un test util pentru staff-ul tehnic, prin care pot trage concluziile. Urmează un ultim meci amical, în care vor fi folosiți și jucătorii care n-au jucat azi (n.r. cu Bulgaria)”, a spus Anghel Iordănescu, la finalul meciului din Ghencea.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

10:25

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

9:46

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia. Cum putem evita un meci infernal în optimi la EURO 2024

9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și