Închide meniul

Cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu, după refuzul lui Gică Hagi

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2024, 16:30

Reclamă
Cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu, după refuzul lui Gică Hagi

Cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu

Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu, în timpul unui meci / AntenaSport

Acestea sunt cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu, după refuzul lui Gică Hagi. Președintele FRF avea încredere că îl va convinge pe „Rege”, iar acum este în dificultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu a insistat mai întâi la Edi Iordănescu, dar acesta a decis să nu își mai prelungească contractul după EURO 2024. A negociat apoi cu Gică Hagi la Constanța, fără succes.

Cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu

Șeful fotbalului românesc l-a dorit și pe Mircea Lucescu, însă antrenorul în vârstă de 79 de ani nu ia în calcul o astfel de provocare. Nici Cristi Chivu, liber de contract, nu este o opțiune pentru Burleanu.

Din informațiile AS.ro, președintele FRF mai are are două variante la dispoziție. Răzvan Burleanu are de ales între Adrian Mutu și Mirel Rădoi. Cu aceștia urmează să discute în următoarele zile și să le propună să vină pe banca naționalei României.

Mirel Rădoi ar putea reveni după trei ani la naționala României. El a plecat de pe banca selecționatei tricolore după preliminariile CM 2022. „Această campanie este un eșec personal”, spunea atunci Rădoi.

Reclamă
Reclamă 4

Adi Mutu îl dorea pe Gică Hagi la naționala României

„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?„, a fost întrebarea la care Adi Mutu a răspuns imediat. „Briliantul” este pe lista scurtă a lui Răzvan Burleanu pentru a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu.

Săptămâna trecută, Adi Mutu anunțase că îl vrea pe Gică Hagi la conducerea naționalei României. Își dorea ca „Regele” să revină, după 23 de ani, pe banca tricolorilor.

(Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Adi Mutu selecționer?) Pe Hagi! Nu am ce să zic prea multe. Am și declarat-o în nenumărate rânduri că Hagi… e timpul lui și el ar trebui să fie antrenorul echipei naționale. Eu sper să accepte. Are aproape 60 de ani și e timpul să califica România la Cupa Mondială.

Reclamă

Nu am vorbit cu Gică zilele astea, am vorbit la nunta lui Ianis. Părea puțin obosit de tot ce se întâmpla la Farul. Eu cred că va accepta, sper! De ce? Pentru că dacă nu accepta ar fi spus-o direct cum a făcut-o prima dată.

Eu cred că e timpul lui. Echipa națională la EURO 2024 ne-a unit pe toți, iar eu cred că Hagi poate să ducă mai departe această unitate națională. El chiar merită, e pregătit din toate punctele de vedere„, a declarat Adi Mutu la fanatik.ro.

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Hagi să dea răspunsul după meciul cu FC Botoșani, pierdut de Farul, „Regele” a anunțat că întâi de toate vrea să îl sune pe președintele FRF.

La o zi distanță, Hagi a emis un comunicat pe site-ul clubului Farul, prin care explică motivele care au dus la luare deciziei finale.

Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

– Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

– Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.

– A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

– Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !

Cu respect, Gheorghe Hagi„, se arată în comunicatul lui Hagi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:16

UTA – U Cluj, LIVE SCORE, 19:00! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău! Echipele de start

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

17:42

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!”

17:30

Câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi la returul „de foc” cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și