Închide meniul

„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?” Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2024, 12:12

Reclamă
„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer? Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică

"Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?" Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică

Adrian Mutu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?„, a fost întrebarea la care Adi Mutu a răspuns imediat. „Briliantul” ar fi pe lista scurtă a lui Răzvan Burleanu pentru a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu îl vrea totuși pe Gică Hagi la conducerea naționalei României. Își dorește ca „Regele” să revină, după 23 de ani, pe banca tricolorilor.

„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?” Reacția lui Adi Mutu

(Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Adi Mutu selecționer?) Pe Hagi! Nu am ce să zic prea multe. Am și declarat-o în nenumărate rânduri că Hagi… e timpul lui și el ar trebui să fie antrenorul echipei naționale. Eu sper să accepte. Are aproape 60 de ani și e timpul să califica România la Cupa Mondială.

Nu am vorbit cu Gică zilele astea, am vorbit la nunta lui Ianis. Părea puțin obosit de tot ce se întâmpla la Farul. Eu cred că va accepta, sper! De ce? Pentru că dacă nu accepta ar fi spus-o direct cum a făcut-o prima dată.

Eu cred că e timpul lui. Echipa națională la EURO 2024 ne-a unit pe toți, iar eu cred că Hagi poate să ducă mai departe această unitate națională. El chiar merită, e pregătit din toate punctele de vedere„, a declarat Adi Mutu la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În cazul în care Gică Hagi va prelua naționala României, sunt șanse importante ca Adi Mutu să devină antrenorul Farului.

Răzvan Burleanu, anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la naţională

Răzvan Burleanu a făcut un anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la echipa naţională. Preşedintele FRF a fost întrebat direct dacă numele „Regelui” se află pe lista sa şi a oferit imediat un răspuns clar.

(N.r. Despre Gică Hagi) Aşteptăm şedinţa de mâine, iar în funcţie de priorităţile stabilite, voi începe discuţiile, şi/sau alături de directorul tehnic, cu posibilii selecţioneri, în ordinea propusă de membrii comisiei tehnice. Orice variantă e posibilă. Am în minte un nume, dar nu pot să-l spun.

Reclamă

Nu vom accepta ca un antrenor să antreneze la echipa de club, dar nici nu vom plăti sume de bani ca antrenorul să iasă dintr-un anumit contract, mai ales când vorbim de un club din România.

Vă recomand să vedem decizia de mâine. Cunoaştem foarte bine interesul lui Gică Hagi de a ieşi din acţionariatul clubului. O ieşire pe care şi-a pregătit-o de mult timp, nu ştim dacă şi-a finalizat-o, nu ştim când şi-o va finaliza. O putem confirma, am discutat în trecut despre acest subiect, face parte dintr-o viziune comună”, a declarat Răzvan Burleanu.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

14:02

David Popovici, analizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Dacă îi va ieși la 200 metri, va ieși și la 100 metri”

13:24

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

13:17

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF: „A amânat prea mult”

11:29

Măsuri de securitate fără precedent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: 45.000 de polițiști și jandarmi

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și