Închide meniul
Foto

Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2024, 22:26

Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase

Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase

Colaj Instagram Echipa Naţională a României

Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase de la antrenamentul susţinut înaintea partidei cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României s-a antrenat la baza celor de la Real Madrid, înaintea amicalului de lux cu Columbia. Federaţia Română de Fotbal a pus pe reţelele de socializare imagini cu tricolorii din locul unde se antrenează şi starurile de la Real Madrid. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase

De altfel, Edi Iordănescu a anunţat că se va întâlni şi cu Carlo Ancelotti înaintea amicalului României cu Columbia şi a vorbit la superlativ despre baza celor de la Real Madrid.

E o bază pe care am vizitat-o relativ recent şi mă bucur să fim acolo. Ma bucur că şi băieţii au posibilitatea să vadă ce înseamnă o baza la cel mai mare nivel. Mister Ancelotti e un om fabulos şi mereu a avut deschidere pentru noi. Cu siguranţă că o să ne întâlnim, pentru că am stabilit deja această întâlnire. Trebuia să fie azi, dar el a fost plecat prin Italia şi probabil că mâine, în timpul foarte scurt pe care şi eu îl am la dispoziţie, ne vom vedea. Şi tatăl meu e aici şi vrea să se întâlnească cu el„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere

Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! România – Columbia e marţi, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Radu Drăguşin a vorbit despre duelul cu Luis Diaz, starul columbienilor, care evoluează la Liverpool. Fundaşul naţionalei şi al lui Spurs a recunoscut că Luis Diaz poate să le pună probleme „tricolorilor”.

Luis Diaz, cel mai valoros şi mai periculos jucător al lor. Cu siguranţă e un jucător care ne poate pune probleme. (n.r: Care e secretul să-i opreşti?) Secretul e de a fi organizaţi foarte bine, de a înţelege momentele meciului, de a fi foarte agresivi pe purtătorii mingii şi, când avem ocazia, să fructificăm.

(n.r.: Ce v-a transmis selecţionerul Edi Iordănescu şi cum v-a motivat?) Noi încercăm să câştigăm fiecare meci. Meciul cu Irlanda de Nord credem că l-am fi putut câştiga. Din păcate, nu a fost aşa, am întâlnit o echipă foarte bine organizată. O echipă care a stat în bloc, foarte jos, în faţa porţii lor. Foarte agresivă când ne apropiam de ei, iar acest lucru ne-a creat probleme în a-i desface.

Reclamă 4 / 0/3

Per total, am controlat acel joc, am încercat să ne impunem jocul şi a fost şi el un test foarte bun.

(n.r: Ucraina sau Islanda pentru primul meci de la EURO 2024?) Nu am o favorită, o să le urmărim pe amândouă, iar cea care o să merite mai mult o să vină cu noi la EURO”, a declarat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AntenaSport înainte de meciul România – Columbia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și