Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2024, 21:23

Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!

Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România

Captură AntenaSport

Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul României a dezvăluit că va avea p întâlnire cu Carlo Ancelotti înainte partidei de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, naţionala lui Edi Iordănescu se pregăteşte pentru marele meci la baza de antrenament a celor de la Real Madrid. Pe Ancelotti îl aşteaptă şi Iordănescu senior.

Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România

E o bază pe care am vizitat-o relativ recent şi mă bucur să fim acolo. Ma bucur că şi băieţii au posibilitatea să vadă ce înseamnă o baza la cel mai mare nivel. Mister Ancelotti e un om fabulos şi mereu a avut deschidere pentru noi. Cu siguranţă că o să ne întâlnim, pentru că am stabilit deja această întâlnire. Trebuia să fie azi, dar el a fost plecat prin Italia şi probabil că mâine, în timpul foarte scurt pe care şi eu îl am la dispoziţie, ne vom vedea. Şi tatăl meu e aici şi vrea să se întâlnească cu el„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu, laude la scenă deschisă pentru adversari, înainte de România – Columbia

Edi Iordănescu, laude la scenă deschisă pentru adversari, înainte de România – Columbia. Selecționerul României a vorbit despre adversarii de la partida de pe Metropolitano. Meciul dintre România și Columbia este programat pe data de 26 martie, de la ora 21:30. Partida se va juca la Madrid, pe stadionul lui Atletico, și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

De asemenea, Edi Iordănescu a vorbit și despre partida cu Columbia și a spus că duelul cu selecționata din America de Sud este un test excelent pentru elevii săi. Totodată, a spus că selecționata adversă este cea mai în formă echipa națională din lume.

Reclamă

„Chiar dacă nu am făcut un joc spectaculos cu Irlanda de Nord, pentru mine a fost un test extrem de util. Echipa a avut atitudine bună. După meci am fost supărați, era normal, ne-am fi dorit să câștigăm. Am întâlnit un adversar care a fost foarte bine organizat, ne-au pus în dificultate în anumite momente ale jocului. Am testat anumite lucruri, am încercat anumite experimente, mi le-am asumat. Suntem într-o perioadă în care putem face asta.

Același lucru se va întâmpla și la amicalul cu Columbia. Vorbim de un joc de cu totul alt nivel. Este cea mai în formă națională din lume, o echipă foarte eficientă, o echipă cu multă calitate individuală. A învins Spania, Brazilia, Germania. Nu a fost absolut nimic întâmplător. Vin după 20 de meciuri fără înfrângeri, în ultimele 10 nu au primit gol!

Vor fi multe schimbări, e un risc când faci acest lucru. Dar vine la pachet cu strategia pe care o avem”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare duelului din Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și