Închide meniul

Ilie Dumitrescu s-a convins după România – Slovenia 1-2: „Cam ăsta e profilul jucătorului român!”. Cine l-a impresionat pe „Mister”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 21:17

Ilie Dumitrescu s-a convins după România – Slovenia 1-2: „Cam ăsta e profilul jucătorului român!. Cine l-a impresionat pe „Mister

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu s-a convins după meciul amical România – Slovenia 1-2. „Mister” a fost surprins plăcut de jocul „tricolorilor” din a doua repriză. Fostul component al „Generației de Aur” avertizează, totuși, că diferența dintre cele două reprize a fost prea mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu și-ar dori să vadă o națională a României care joacă mereu cum a făcut-o în partea secundă a meciului cu Slovenia.

Ilie Dumitrescu s-a convins după amicalul România – Slovenia 1-2

România a fost condusă la pauză cu 2-0, iar în repriza a doua a reușit să reducă din diferență, prin super-golul lui Denis Drăguș.

Ilie Dumitrescu a tras concluziile după înfrângerea naționalei lui Edi Iordănescu, de la Cluj. Fostul atacant s-a arătat impresionat de Olimpiu Moruțan, care a fost introdus în repriza a doua și a avut prestație solidă.

„A fost o repriză a doua bună, dar am început foarte prost jocul, nu am avut un echilibru între atac și apărare și nu am reușit să o oprim pe Slovenia. Repriza a doua a fost bună, așa ar trebui să arate naționala acasă, în fața unui adversar bun.

Reclamă

Meciurile astea amicale au rolul lor. La un moment dat, ca antrenor, o să încerci să alcătuiești un ’11’ după reușite, după momente bune la națională ale unor jucători. Cred că Edi și-a făcut o idee.

Nu aveai ce să spui la pauză, după prima repriză. Puteai să-ți dorești doar o reacție și am reușit să fim în joc, să dominăm, să recuperăm mingea în jumătatea adversarului și să punem probleme.

Moruțan a intrat foarte bine și cred că este un câștig pentru noi. Tehnică foarte bună și chiar și-a pus amprenta în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur și pentru reușita lui Drăguș, dar Moruțan este surpriza plăcută. Cam ăsta e profilul jucătorului român, așa ar trebui să arate la mijlocul terenului. Păcat de acel șut frumos la care a intervenit Oblak. Merita acel gol”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Edi Iordănescu a tras concluzia, după meciul România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu anunță că și-a asumat selecția pentru meciurile cu Slovenia și Moldova, după ce a fost lovit de critici din toate părțile.

Selecționerul României a vorbit și despre greșelile din defensiva naționalei noastre, la cele două goluri marcate de Slovenia.

„Testul a fost foarte bun, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Mă bucur că am avut posibilitatea sa debutăm mulți jucatori, împotriva unei echipei de calibru care are jucători care evoluează la un nivel foarte bun.

Au venit în formulă completă, eram în gardă, ne-am așteptat la asta. În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutam, că nu avem chimie de joc. Au fost pe teren două echipe, una coerentă și alta care își căuta chimia și relațiile de joc. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul 2 ne-au adus în dezavantaj.

În repriza a doua am văzut altceva, altă încredere. Am marcat un gol și nu cred că sunt subiectiv când spun că puteam obține cel puțin un egal.

Dacă ne uităm pe lot și pe context… dacă ne uităm că am avut un adversar care a venit complet, ne-am asumat asta. Ne-am asumat selecția și obiectivele. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, să legăm aceste rezultate pozitive, cu jucători tineri în componență.

Reclamă

Trebuie să tragem linie, vom analiza starea jucătorilor și eventualele probleme medicale. Căutăm un rezultat pozitiv și sper să-l găsim (n.r. – în Moldova). Există viitor și cred că ei pot face lucruri mai mari decât își pot închipui”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

România va disputa un ultim meci în 2022, pe terenul Moldovei. Partida amicală din țara vecină se joacă duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu s-a convins după România – Slovenia 1-2

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și