Închide meniul
EXCLUSIV

Marcel Răducanu, mesaj direct pentru oficialii FRF: „Voi lua legătura și cu Edi”. Ce își dorește înainte de EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 16:47

Reclamă
Marcel Răducanu, mesaj direct pentru oficialii FRF: Voi lua legătura și cu Edi”. Ce își dorește înainte de EURO 2024

Marcel Răducanu, mesaj direct pentru oficialii FRF

Marcel Răducanu a răbufnit / Antena Sport

Marcel Răducanu a transmis un mesaj direct pentru oficialii FRF. Fostul internațional, care este stabilit în Germania, a dezvăluit ce își dorește, din partea Federației, înainte de meciurile de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la Campionatul European din Germania după ce a obținut primul loc în grupa de preliminarii, după 1-0 cu Elveția, meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. La turneul final, „tricolorii” vor face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului de pe ruta B (acolo se vor duela Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda).

Marcel Răducanu, mesaj direct pentru oficialii FRF. Fostul internațional așteaptă să primească invitații la meciurile primei reprezentative

Înaintea turneului final din Germania, Marcel Răducanu a transmis că își dorește să primească invitații din partea FRF, pentru a fi pe stadion la meciurile echipei naționale. Totuși, acesta a menționat fapul că va fi prezent, în mod sigur, doar la meciul de la Koln, având în vedere faptul că îi este mai ușor să ajungă acolo.

Totodată, fostul internațional este de părere că fanii echipei naționale vor face o atmosferă de senzație la turneul final, având în vedere faptul că există foarte mulți români în afara granițelor care își vor dori să vadă, din tribune, meciurile „tricolorilor” de la EURO 2024.

„Până la Frankfurt sunt vreo 220 de km, până la Munchen sunt vreo 600 de km. Cred că o să fie mai greu să ajung pe acolo. Dar la Koln mă duc, sunt 70-80 de km. Iau nişte colegi cu mine. O să fie foarte mulţi români. Poate fac rost de nişte invitaţii de la federaţie, o să iau legătura şi cu Edi.

Reclamă

Vă daţi seama că de peste tot o să, Belgia, Olanda, Germania oricum, Austria. O să fie toţi acolo, o să fie atmosferă frumoasă. Nemţii, cum îi cunosc eu, nu au nicio problemă. Am trăit Campionatul Mondial din 2006, a fost o atmosferă frumoasă, nu s-a întâmplat nimic, nu au fost incidente. A fost aşa de liniştit. Lumea cânta pe stradă, a fost foarte frumos la Campionatul Mondial”, a spus Marcel Răducanu, exclusiv pentru Antena Sport.

Prima partidă a României, de la EURO 2024, se va juca pe data de 17 iunie, la Munchen. Atunci, „tricolorii” se vor duela cu naționala care va câștiga play-off-ul de pe ruta B.

Urmează apoi meciurile de p 22 iunie, cu Belgia, la Koln, și de pe 26 iunie, împotriva Slovaciei, la Frankfurt.

Reclamă 4 / 0/3

Marcel Răducanu are încredere în România, înainte de EURO 2024

Marcel Răducanu este de părere că România se află într-o grupă dificilă la EURO 2024, dar are încredere în echipa naţională şi îi îndeamnă pe tricolori să facă dovedească la turneul final că au meritat să obţină această calificare:

„Eu zic că e o grupă destul de grea. Dacă stăm să ne gândim, Belgia e echipă de top, Ucraina este şi ea o echipă bună, dar dacă tot am ajuns acolo nu mai contează, trebuie să dovedim, să progresăm. Acum trebuie să arătăm că am meritat să ajungem la Campionatul European”, a declarat Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

De asemenea, Marcel Răducanu a vorbit şi despre naţionala Germaniei, care trece printr-o perioadă complicată. Fostul mare jucător român crede că un amical înaintea turneului final cu Germania ar fi bun pentru români, dar se aşteaptă la schimbări, deoarece nu vede cum România ar putea trece de grupe cu un joc asemănător cu cel arătat în preliminarii, înaintea ultimelor două partide, cu Israel şi Elveţia:

„Nici nemţii nu au uşor, bine că s-au calificat direct, ca ţară organizatoare, că nu cred că se calificau.

Ar fi o chestie foarte bună să jucăm înainte de Campionatul European un meci amical, să vedem unde suntem noi şi ei la fel. Ne-am bucura cu toţii să trecem de grupe, dar o să fie greu. Eu am o senzaţie bună pentru că îmi dau seama că jucătorii vor să dovedească şi ei, ca să prindă contracte afară.

Cu echipele mai puternice cred că se mobilizează mai bine decât cu echipele mai mici, fără valoare. Aţi văzut ce greu a fost, ne-am calificat cu un joc sărac. Ultimele două meciuri au fost ok. Dar acolo nu ajunge cu ce am jucat, cu ce am arătat”, a mai spus Marcel Răducanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și