Închide meniul

„Nu au impresionat!” Reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria: „Părea a fi un sac de box”

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 8:33

Reclamă
„Nu au impresionat! Reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria: „Părea a fi un sac de box

Reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria: "Părea a fi un sac de box"

Andrei Raţiu şi Dennis Man, în România - Bulgaria / Profimedia

Au apărut reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria. Presa din ţările cu care tricolorii vor juca la EURO 2024 au urmărit amicalul de pe stadionul Steaua, penultimul al echipei lui Edi Iordănescu înainte de turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România nu a făcut un joc strălucit şi a încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul cu Bulgaria. Ultimul test înainte de EURO 2024 va avea loc vineri, de la ora 21:00. Meciul România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Nu au impresionat!” Reacţii categorice din Belgia şi Ucraina, după remiza României cu Bulgaria: „Părea a fi un sac de box”

Jurnalişti din Belgia şi Ucraina nu au fost impresionaţi de jocul prestat de România, cu doar câteva zile înaintea Campionatului European.

„România a făcut puțină impresie într-un meci amical cu Bulgaria. Românii au încercat să marcheze contra vecinilor din sud timp de 90 de minute, dar au încheiat meciul fără gol, după ce au ratat și un penalty. Pe de altă parte, Bulgaria a fost la fel de incapabilă să treacă prin apărarea României”, au scris belgienii de la hln.be.

„Echipa națională a României va fi primul adversar al echipei naționale a Ucrainei la Euro 2024, așa că a fost interesant să vedem meciul lor amical cu Bulgaria. Adversarul, vorbind în termeni din pugilism, părea a fi un “sac de box” – din noiembrie 2022, bulgarii au câștigat doar un meci din 13, împotriva Tanzaniei. Se aștepta o victorie ușoară a vecinilor noștri.

Reclamă
Reclamă

Tricolorii au deținut într-adevăr inițiativa și au controlat mingea 60% din timp, fără a permite adversarilor nimic. În prima repriză, gazdele ar fi putut marca de trei ori, primul moment de gol venind deja în minutul 3 – Răzvan Marin a primit o pasă penetrantă de la Man și a șutat din interiorul careului. Portarul a parat.

În minutul 19, același Răzvan Marin a primit o pasă filtrantă de la Drăguș, a driblat portarul și a ajuns într-un unghi ascuțit, dar nu a reușit să marcheze. În minutul 43, el l-a scos pe Drăguș în fața porții, dar Denis a șutat pe lângă bara din dreapta. În cele din urmă, echipele au plecat la vestiare cu scorul de 0-0. La începutul celei de-a doua reprize, Stanciu a obținut un penalty, însă Man nu a reușit să-l transforme în gol.

România nu a mai reușit să organizeze ceva mai interesant, iar bulgarii au avut chiar și câteva contraatacuri periculoase. În cele din urmă, fluierul final a consemnat o remiză albă, scor 0-0 – adversarul nostru de la Euro încă nu a impresionat”, au scris şi ucrainenii de la football24.

Reclamă

Edi Iordănescu, apel către fani după România – Bulgaria 0-0!

Edi Iordănescu a vorbit despre faptul că jucătorii au fost huiduiți de fani, la finalul meciului și a transmis că suporterii echipei naționale ar trebui să fie mai toleranți la astfel de partide. De asemenea, selecționerul a vorbit și despre situația jucătorilor accidentați, dar și despre viitorul său.

„(n.r. Publicul a huiduit echipa națională) Eu le mulțumesc suporterilor că au venit marți seara, în mijlocul săptămânii. Au dreptul să își exprime părerea.

Totuși, să nu uităm că avem o națională care poate mai mult. O națională care s-a calificat la un turneu final după mulți ani, de pe primul loc și neînvinsă.

A fost un test util. Multă lume a analizat Bulgaria doar dintr-un anumit mod. A condus Serbia, cu Ungaria a fost egalată pe final, la un meci la care maghiarii aveau nevoie de punct pentru calificare. Serbia avea nevoie de punct și era condusă de Bulgaria, a egaliat pe final. E o echipă organizată, disciplinată, ceea ce ne-am dorit.

Lumea se uită la joc, vrea spectacol. Dar lumea nu se uită și la proces. Am întâmpinat probleme, a trebui să lucrăm, am și încărcat puțin, ne-am asumat. Am văzut azi că nu a fost ritmul de joc pe care ni l-am dorit.

Azi am încercat mai puține lucruri, v-am spus că nu vreau să mai fac experimente. Din martie au început alte probleme pe care încercăm să le rezolvăm.

Azi mi-aș fi dorit un ritm mai ridicat, mai multe ocazii. Dar, am avut 2-3 mari ocazii, dacă înscriam din penalty vorbeam altfel acum. Trebuie să fim mai atenți, jucătorii trebuie să aducă victoria. La EURO dacă nu fructifici ocaziile va fi greu”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul partidei.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și