Închide meniul

România – Grecia 0-1. “I-am cerut informații lui Dan Petrescu înaintea meciului”. Dezvăluirea selecționerului Greciei, după ce l-a învins pe Edi Iordănescu. Ce i-a spus “Bursucul”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 9:51

România – Grecia 0-1. “I-am cerut informații lui Dan Petrescu înaintea meciului”. Dezvăluirea selecționerului Greciei, după ce l-a învins pe Edi Iordănescu. Ce i-a spus “Bursucul”

România - Grecia 0-1. Dan Petrescu, întrebat de Gustavo Poyet despre jocul naționalei lui Edi Iordănescu

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

  • România – Grecia 0-1, la debutul lui Edi Iordănescu la cârma naționalei noastre
  • Selecționerul Greciei a încercat să scoată informații de la Dan Petrescu, înaintea meciului

România a pierdut cu 1-0 meciul amical cu Grecia, la debutul lui Edi Iordănescu la cârma naționalei noastre. La finalul partidei de pe stadionul Steaua, Gustavo Poyet a dezvăluit că a încercat să obțină informații legate de jocul “tricolorilor” de la prietenul său, Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Grecia 0-1. Gustavo Poyet l-a întrebat pe Dan Petrescu despre jocul „tricolorilor”

Cei doi au format o legătură minunată încă de pe vremea când jucau la Chelsea. Înaintea meciului, selecționerul Greciei i-a cerut o mână de ajutor lui Petrescu, dar acesta l-a refuzat.

“Am încercat să scot informații de la Dan Petrescu despre jocul naționalei României, dar a spus că nu îmi poate dezvălui nimic. 

Reclamă

Dan Petrescu e cel mai bun prieten al meu din România. Deja mi-a scris și trebuie să îl sun, să văd ce părere are despre meci. Suntem prieteni foarte buni, tocmai din 1997, de la primul meu pre-sezon la Chelsea. Am fost colegi de cameră și am rămas prieteni pe viață, voi vorbi azi cu el.”, a spus Gustavo Poyet, la conferința de presă.

România – Grecia. „Dan Petrescu, cel mai bun fotbalist român!”. Declarația lui Gustavo Poyet, înaintea meciului

Dan Petrescu a fost lăudat la scenă deschisă de Gustavo Poyet, la conferința de presă premergătoare partidei România – Grecia, de mâine seară.

Reclamă

Cei doi au fost coechipieri la Chelsea în perioada 1997-2000, iar relația s-a păstrat până în ziua de astăzi. Numit la cârma naționalei Greciei luna trecută, Poyet a fost întrebat care este, în opinia lui, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile.

„Pentru mine, Dan Petrescu este cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc. Dar poate sunt puțin subiectiv. Ne vedem, suntem prieteni. Am amintiri foarte frumoase cu el, ultima mea vizită în București a fost la nunta lui.”, a spus Gustavo Payet, înaintea partidei.

Dan Petrescu și Gustavo Poyet au fost colegi la Chelsea timp de 3 sezoane. Uruguyanul a evoluat pe postul de mijlocaș ofensiv, a adunat 143 de apariții și a marcat 45 de goluri pentru formația londoneză. Patru trofee a cucerit Poyet pe Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

Gustavo Poyet, mulțumit de jocul echipei sale după România – Grecia 0-1

Gustavo Payet a obținut victoria în fața României chiar de ziua națională a Greciei. 

“Este o victorie importantă. Am încercat să facem lucrurile într-un anumit mod și cred că în prima repriză ne-au ieșit bine. România a pus presiune în a doua repriză. A fost greu, am încercat să ajut echipa cu schimbările, însă uneori să joci în deplasare, știți cum e. 

Atmosfera a fost fantastică, mai ales după tot ceea ce am trăit în ultimii 2 ani (n.r. – din cauza pandemiei). Au fost mulți oameni pe stadion, au pus presiune. Și în Grecia e atmosfera frumoasă, încercăm să aducem oamenii înapoi la stadion, dar e dificil.

Meciul a fost important pentru ambii selecționeri. Amândoi aveam nevoie să vedem jucătorii la lucru și să obținem informații pentru viitor. Obiectivul nostru este să facem treabă bună în Nations League. Vrem să forțăm pentru a câștiga grupa și să vedem dacă putem ajunge în play-off mai repede. Trebuie să încercăm, depindem doar de noi.”, a mai declarat Gustavo Payet, după România – Grecia 0-1.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi