Închide meniul

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 13:28

Reclamă
Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024

Hakan Calhanoglu/ Profimedia

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea suferită la EURO 2024. Hakan Calhanoglu nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, după eșecul suferit în fața Olandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcia a condus la pauză cu 1-0, în duelul cu Olanda, din sferturile EURO 2024. „Portocala mecanică” a întors însă rezultatul în doar șase minute, în repriza a doua, și s-a calificat astfel în semifinalele turneului final.

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024

Hakan Calhanoglu a fost extrem de emoționat, la finalul meciului, și s-a declarat mândru de rezultatul înregistrat de Turcia, la turneul final din Germania. Mijlocașul lui Inter a dezvăluit și faptul că jucătorii turci ar fi trebuit să continue să pună presiune, după ce au fost egalați.

Vreau să le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest parcurs. Am făcut un turneu excelent! Din păcate, așa a fost să fie. Am reușit să ajungem până aici. Suntem fericiți că am reușit să obținem aceste rezultate pentru țară.

În fotbal mai și pierzi. Fanii noștri ne-au aplaudat la finalul meciului, iar ăsta nu poate fi decât un semn bun.

Reclamă
Reclamă

N-am început foarte bine repriza a doua. Ne-am retras. După ce am primit al doilea gol, am început să apelăm la multe pase lungi. Îmi doresc să nu ne fi retras.

Asta este, se întâmplă. E o onoare că am reușit să ajungem până aici”, a declarat Hakan Calhanoglu.

Vicenzo Montella, după eliminarea Turciei de la EURO 2024: „Jucătorii nu trebuie să aibă niciun regret”

Vicenzo Montella a vorbit după eliminarea Turciei de la EURO 2024. Fostul atacant italian a asigurat că nu are „regrete” după înfrângerea suferită de echipa sa în faţa Olandei, scor 1-2, sâmbătă la Berlin, în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024.

Reclamă

Am avut multă încredere, am jucat bine, aşa că prefer să subliniez ce a mers bine. Nu am regrete, iar jucătorii nu ar trebui să aibă nici ei vreun regret”, a declarat Montella la conferinţa de presă.

Suntem dezamăgiţi, evident, cred că meritam mai mult, dar am câştigat trei meciuri (la acest EURO), am egalat recordul Turciei şi privesc viitorul cu multă încredere şi clarviziune”, a continuat el.

Întrebat ce a făcut diferenţa în meciul cu Olanda, Montella a estimat că ar fi „uşor să spun că a fost lipsa de experienţă (a echipei sale), chiar dacă este adevărat”.

„Gestionarea meciului în repriza a doua putea fi mai bună”, a recunoscut italianul, „dar asta ar fi însemnat atunci că eram o echipă perfectă, ceea ce ar fi fost ciudat”, a adăugat el.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

21:27

Obiectivul uriaş al lui Louis Munteanu, după ce a marcat în CFR – Poli Iaşi 2-1: „Nu am ce notă să îmi dau! Vreau să fac asta!”

21:20

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și