Închide meniul
EXCLUSIV

Cele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2024, 23:38

Reclamă
Cele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

Cele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu înaintea marelui meci cu Ucraina

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Cele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci al României cu Ucraina, de la EURO 2024. Selecţionerul trebuie să ia două decizii uriaşe, într-un timp record, în privinţa primului 11 al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AntenaSport, Edi Iordănescu ar fi construit deja, în linii mari, primul 11 al României pentru meciul cu Ucraina. Partida de debut a „tricolorilor” de la EURO 2024 se va disputa luni, de la ora 16:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina

Conform surselor noastre, Edi Iordănescu are două mari dileme. Selecţionerul încă nu s-ar fi decis în privinţa a doua posturi, cel de portar şi de atacant.

În privinţa porţii, Edi Iordănescu are de ales dintre Horaţiu Moldovan, Florin Niţă şi Ştefan Târnovanu. Moldovan a fost titular în preliminarii, în timp ce Niţă a fost titularizat contra Bulgariei, în una dintre partidele amicale premergătoare EURO 2024.

Ţinând cont de faptul că Ştefan Târnovanu a bifat un singur meci la echipa naţională, Edi Iordănescu va alege portarul titular, cel mai probabil, dintre Horaţiu Moldovan şi Florin Niţă.

Reclamă
Reclamă 4

În privinţa postului de atacant, Edi Iordănescu nu va putea miza pe Denis Alibec, deoarece acesta nu poate duce un meci de 90 de minute, dat fiind faptul că nu este refăcut complet după operaţia suferită.

Astfel, Iordănescu Jr are de ales între Denis Drăguş, George Puşcaş şi Daniel Bîrligea, ceilalţi trei atacanţi din lotul României pentru EURO 2024. În amicalul cu Bulgaria, titularizat a fost Denis Drăguş, în timp ce în partida cu Liechtenstein a fost trimis în teren din primul minut George Puşcaş.

La fel ca şi în cazul lui Ştefan Târnovanu, Daniel Bîrligea are cele mai mici şanse să fie titularizat contra Ucrainei, dat fiind faptul că George Puşcaş şi Denis Drăguş au mai multe minute la naţională bifate decât vârful de la CFR Cluj.

Reclamă

Unul dintre cei atacanţii din lotul României ar urma să facă pereche în atac cu Dennis Man şi Florinel Coman, care ar fi fost aleşi titulari deja pentru meciul cu Ucraina.

În linia mediană vor evolua Răzvan Marin, Nicolae Stanciu şi Marius Marin, în timp ce în apărare va urma să revină Andrei Burcă, care va face pereche în centrul defensivei cu Radu Drăguşin. În benzi, vor evolua Andrei Raţiu şi Nicuşor Bancu.

Cum ar putea arăta primul 11 al României, pentru duelul cu Ucraina:

  • Moldovan/Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – Marin, Marin – Man, Stanciu, Coman – Drăguş/Puşcaş

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024 a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal. Selecţionerul naţionalei a transmis că este mândru de „tricolori”.

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și