Închide meniul

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

Publicat: 17 iunie 2024, 23:58

Reclamă
Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

240617 Kylian Mbappé of France and Konrad Laimer of Austria during the UEFA Euro 2024 Football Championship match between Austria and France on June 17, 2024 in Düsseldorf. Photo: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / kod JZ / JZ0540 fotboll football soccer fotball fotbolls-em europamästerskap em uefa euro uefa european football championship euro 2024 österrike austria frankrike france bbeng,Image: 882452875, License: Rights-managed, Restrictions: Sweden, Norway, Finland and Denmark must be OUT, Model Release: no

Kylian Mbappe a suferit o accidentare groaznică în Franţa – Austria. Şi-a spart nasul în finalul partidei cu Austria şi a fost înlocuit. Mbappe a început să sângereze şi a primit chiar pe gazon îngrijiri medicale. Mbappe s-a lovit la nas într-un duel aerian cu Danso și a sângerat destul de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a ieşit pe marginea terenului, iar francezii aşteptau să facă schimbare. Austriecii au repus rapid mingea de la margine pentru a nu permite Franţei să efectueze schimbarea, moment în care Mbappe a făcut un gest incredibil.

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria

Pentru a întrerupe jocul, Kylian Mbappe a intrat pe teren fără să primească acceptul arbitrului şi s-a întins pe gazon. Mbappe a văzut cartonaşul galben şi a plecat direct la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale.

Kylian Mbappe, ratare monumentală în meciul Austria – Franţa

Kylian Mbappe a avut o ratare monumentală în meciul Austria – Franţa! În minutul 55 al partidei, superstarul naţionalei Franţei nu a putut marca dintr-o poziţie ideală. Mbappe era singur cu portarul Pentz. Portarul era şi ieşit din poartă. Mbappe trebuia doar să nimerească spaţiul porţii, dar a ratat execuţia.

Reclamă
Reclamă 4

Mbappe a început să râdă imediat după ratarea uriaşă. Atacantul naţionalei Franţei a realizat rapid din ce poziţie nu a reuşit să marcheze.

Proaspăt transferat la Real Madrid, Kylian Mbappe a „provocat” autogolul lui Wober din minutul 38.

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Atacantul francez i-a uimit pe fanii „Les Bleus”, înainte de startul marii întreceri din această vară.

Reclamă

Într-o conferinţă de presă organizată duminică la Düsseldorf, Kylian Mbappé a confirmat că nu va participa la JO din această vară. Anunţul are legătură cu transferul său la Real Madrid.

În discursul său, Mbappe a dat de înțeles că principalul motiv pentru care nu va participa la Jocurile Olimpice este transferul la Real Madrid. Superstarul francez a spus că echipa din capitala Spaniei nu îi permite să facă parte din lotul lui Thierry Henry, pentru JO.

„Clubul meu are o poziţie foarte clară, de acum încolo cred că nu voi participa la JO. Pur şi simplu aşa stau lucrurile. Mă alătur unei noi echipe. Să ajungi în septembrie pentru o nouă aventură nu este cel mai bun mod de a începe o aventură.

Acum, o să urez succes echipei Franţei. Voi urmări toate meciurile, bineînţeles, în calitate de suporter. Voi fi spectator. Sper ca băieţii să aducă acasă medalia de aur”, a spus Mbappe, citat de news.ro.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și