Închide meniul

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 17:20

Reclamă
Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România - Olanda: salariu de 4 milioane de euro

Profimedia

Marius Marin, unul dintre cei mai importanţi jucători ai României la EURO 2024, a primit o ofertă ofertă colosală înainte de România – Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin a jucat impecabil până acum la EURO şi poate da o lovitură financiară de proporţii. Mijlocaşul defensiv al României este ademenit de arabi cu un salariu de 4 milioane de euro pentru următorii 3 ani.

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda

Conform fanatik.ro, Marius marin a primit o fertă de 4 milioane de euro salariu de la Al Wahda, pentru următoarele 3 sezoane. Oferta a venit chiar în cantonamentul naţionalei din Germania, iar mijlocaşul a fost tentat să o accepte. Numai că Pisa, echipă cu care mai are contract până în 2025, nu a acceptat oferta pentru internaţionalul român. Arabii ofereau doar un milion de euro pentru Marius Marin.

Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

Marius Marin a avut un val de laude pentru Edi Iordănescu! Jucătorul echipei naționale a dezvăluit că selecționerul este cel mai bine pregătit antrenor cu care a lucrat până acum şi a subliniat că acesta are un mare merit în calificarea la EURO 2024.

„Selecţionerul este cel mai bine pregătit antrenor pe care l-am avut până acum. Pentru că este obsedat de tot ce se întâmplă în fotbal, de antrenamente, de analiză, de adversari şi am văzut toţi că nu a greşit niciodată. Cel puţin în calificări am văzut că tot ceea ce ne-a spus a avut dreptate. Şi cred că are un foarte mare merit în calificarea echipei naţionale. A avut încredere în noi din prima zi”, a spus Marin, citat de agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Drumul până la turneul final a fost unul lung, am muncit zi de zi pentru a ajunge aici cu naţionala. Şi pot să spun că este cea mai mare mândrie pentru mine, cea mai mare experienţă, pentru că la un astfel de turneu final te întâlneşti cu cele mai bune echipe din Europa şi, bineînţeles, cu cei mai buni jucători. Acum trebuie să confirmăm ca echipă, pentru că individual nu putem face nimic. Pentru că degeaba eşti tu bine la nivel individual dacă echipa nu iese din grupă”, a precizat mijlocaşul.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și