Închide meniul

„E inutil!” Rafael van der Vaart a făcut praf un star din naționala Angliei, după finala EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 16:23

Reclamă
„E inutil! Rafael van der Vaart a făcut praf un star din naționala Angliei, după finala EURO 2024!

Rafael van der Vaart a făcut praf un star din naționala Angliei, după finala EURO 2024!

Profimedia

Fostul mare internațional, Rafael van der Vaart, a făcut praf un star din naționala Angliei, după finala EURO 2024! Olandezul nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre vedeta lui Gareth Southgate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul luat la țintă de van der Vaart este Declan Rice, jucător legitimat la Arsenal, care a fost transferat de „tunari”, de la West Ham, în schimbul sumei de 116 milioane de euro.

Rafael van der Vaart a făcut praf un star din naționala Angliei, după finala EURO 2024!

Van der Vaart este de părere că Declan Rice nu îți merită banii având în vedere că, în opinia sa, mijlocașul nu a avut prestații bune la EURO 2024.

Fostul mare internațional a transmis faptul că acesta este „inutil” și a dat de înțeles că englezul „nu este capabil să paseze mingea în față”.

„100 de milioane de lire pentru Declan Rice…Ce face el de acești bani? Vine să ia mingea, dar doar pentru a o pasa înapoi la John Stones. E inutil! Dacă într-adevăr meriți 100 de milioane, atunci ar trebui să fii capabil să pasezi mingea în față!”, a spus Rafael van der Vaart, potrivit nos.nl.

Reclamă
Reclamă 4

Până în momentul de față, Declan Rice a adunat 58 de meciuri la echipa națională a Angliei, în care a marcat 3 goluri. Acesta a fost integralist în finala EURO 2024, pierdută de selecționata lui Gareth Southgate, în fața Spaniei, cu scorul de 1-2. Ultimul duel de la Campionatul European a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, starul lui Arsenal este cotat la suma de 120 de milioane de euro.

Gareth Southgate, după finala EURO 2024 pierdută de Anglia în faţa Spaniei

Gareth Southgate a anunţat, după finala EURO 2024 pierdută de Anglia în faţa Spaniei (1-2), că va avea discuţii cu şefii fotbalului englez despre o eventuală despărţire, chiar dacă a dus Anglia în ultimele două finale de EURO.

Reclamă

Southgate a fost criticat în Anglia pentru lipsa de curaj. În finală, acesta a dovedit contrariul când l-a scos de pe teren pe Harry Kane, dar englezii îşi pun întrebarea dacă el este cel care a ordonat retragerea în apărare la 1-1. Un lucru care, cel mai probabil, i-a costat pe britanici trofeul.

„Nu cred că este un moment bun pentru a decide aceste lucruri. Trebuie să am aceste conversații cu oameni importanți din culise. Nu am de gând să discut asta public mai întâi.

Cred că Spania a fost cea mai bună echipă a turneului. Noi nu am ţinut destul de bine mingea, dar am fost în joc până în ultimele zece minute. Sunt devastat pentru toată lumea, serios. Jucătorii au fost absolut incredibili; sunt atât de mândru de ceea ce au făcut”, a spus Southgate, după Spania – Anglia 2-1.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și