Închide meniul

AEK – Volos 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa din Atena este noul lider din Super Liga Greciei

Publicat: 16 septembrie 2024, 22:12

Reclamă
AEK – Volos 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa din Atena este noul lider din Super Liga Greciei

AEK Atena - Volos LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimedia

AEK Atena – Volos 2-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A fost spectacol în Superliga Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, AEK Atena a urcat pe primul loc în Super Liga Greciei. De notat este că „vulturii” sunt la egalitate cu Olympiacos și PAOK, însă au un golaveraj mai bun.

AEK Atena – Volos 2-0 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 62: AEK Atena – Volos 2-0! Koita a marcat cel de al doilea gol al lui AEK

Min. 22: AEK Atena – Volos 1-0! Pierrot a marcat cu o lovitură perfectă de cap din careu, după o centrare de pe partea dreaptă

Min. 11: Ocazie pentru AEK Atena! Ljubicic a reluat din voleu, din careu, dar a ratat ţinta

Reclamă
Reclamă

Min. 1: A început partida!

AEK Atena: Strakosha – Rota, Mitoglou, Callens, Pilios – Szymanski, Pineda – Eliasson, Ljubicic, Koita – Pierrot Antrenor: Matias Almeyda

Volos: Kovacs – Correa, Kalogeropoulos, Miletic – Ferrari, Kamps, Mendieta, Glavcic, Mygas – Assehnoun, Altman Antrenor: Joaquin Gomez

Reclamă

Înaintea partidei, AEK Atena se află pe locul 3 în clasament, cu 7 puncte. În cazul unei victorii, AEK Atena le va egala la numărul de puncte pe PAOK Salonic şi pe Panathinaikos. De cealaltă parte, Volos se află pe locul 12 în clasament, cu 3 puncte.

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei, în urma egalului, 0-0, cu Panathinaikos. Partida din etapa a patra a fost exclusiv în AntenaPLAY.

„Am jucat împotriva unei echipe grele, cu multă calitate. E una dintre cele mai bune echipe din ţară. Regret că nu am câştigat cele trei puncte, mai ales că am avut atâtea ocazii. Trebuie să profiţi de ele împotriva unui asemenea adversar.

Am dominat prima repriză, am presat, le-am făcut viaţa grea, am închis spaţiile. În repriza a doua, intensitatea nu a mai fost aceaaşi. Sunt fericit cu evoluţia avută, dar şi supărat pentru că nu am reuşit să câştigăm acest meci”, a spus Lucescu, citat de gazzetta.gr.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și