Închide meniul

Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2024, 23:33

Reclamă
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase

Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani

Cristiano Ronaldo, gol în meciul Al Akhdoud - Al Nassr / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a reuşit o performanţă colosală la 39 de ani. Starul portughez a marcat şi împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon. CR7 a avut nevoie de un sfert de oră pentru a înscrie în meciul Al Akhdoud – Al Nassr, scor 2-3, din etapa a 31-a din campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a marcat pentru al treilea meci la rând. Mai mult decât atât, a ajuns la 6 goluri în numai 9 zile. A ajuns astfel la o bornă remarcabilă.

Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani

Cristiano a ajuns la 53 de goluri marcate în cele 53 de meciuri jucate în acest sezon. Are şi 14 pase decisive şi nu are rival la nivel mondial. Kylian Mbappe are 49 de goluri, în timp ce Harry Kane a punctat de 48 de ori în toate competiţiile.

Florin Tănase a fost rezervă în meciul dintre Al Akhdoud şi Al Nassr şi a intrat în minutul 88. Conduse cu 2-0 după golurile lui Brozovic (7) şi Ronaldo (15), gazdele au revenit după o oră de joc. Al Habib şi Saviour au restabilit egalitatea pentru echipa care se luptă pentru evitarea retrogradării. Brozovic i-a adus totuşi victoria lui Al Nassr în minutul 90+1.

Reclamă

Atacantul lusitan are nu mai puţin de 891 de goluri înscrise în întreaga carieră. Totuşi, Al Nassr este fără şanse la câştigarea titlului. Lider detaşat este Al-Hilal, care are 9 puncte avans, dar şi un meci în minus.

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo a marcat 33 de goluri în 28 de meciuri de campionat. Mai are nevoie de o singură reuşită pentru a egala recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon în Saudi Pro League, deţinut de Abderrazak Hamdallah.

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB. Finanţatorul campioanei României a spus care e singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Tănase să semneze cu echipa lui.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă el nu îşi va găsi repede un angajament în afara României, va semna cu FCSB. Becali a dat şi procente în privinţa aducerii lui Tănase: crede că sunt 90% şanse să vină la FCSB.

(n.r: Cu Tănase ce şanse sunt să revină?) Sunt mari. Aproape de 90%. 10% dacă îşi găseşte undeva unde să îi convină. Dacă nu, el vine.

(n.r.: despre Alibec, Louis Munteanu) Nu ştiu alea. Nu am vorbit încă. Stai să înceapă transferurile, vorbim aşa dinainte, nu? Hai să vedem ce o să iasă.

E frumos acum, că e concurenţă. Există Rotaru, este Gică, este Şucu, este Varga. Nu prea aveam antrenori. A venit Petrescu, vine Lucescu, e competiţia mare.

(n.r: Gâlcă?) Ce Gâlcă, mă, Gâlcă e de talia mea? Eu vorbesc de Hagi, de Lucescu, de Petrescu, Gâlcă nu e de talia mea”, a declarat Gigi Becali la palat.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
Vezi toate știrile
Citește și