Închide meniul

„Ar da foarte rău!”. Sorin Cârţu, semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 15:55

Reclamă
„Ar da foarte rău!. Sorin Cârţu, semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova

Sorin Cârţu, semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci din Liga 1 / Hepta

Sorin Cârţu a tras un semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte al echipei lui Mihai Rotaru nu vede cu ochi buni o întoarcere a antrenorului în vârstă de 48 de ani, care este pe punctul de a fi dat afară de Al-Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf şi-a forţat plecarea de la echipa lui Mihai Rotaru. S-a despărţit de Universitatea Craiova în septembrie 2023, dar încă nu a plătit suma de 300.000 de euro. Patronul oltenilor l-a dat în judecată şi a câştigat la Comisii.

Sorin Cârţu, semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu nici nu ia în calcul numirea lui Laurenţiu Reghecampf sau a lui Marius Şumudică în locul lui Ivaylo Petev.

(n.r. – te-ai gândit și tu la un Șumudică, la un Reghecampf?) Eu am mai puțin puterea să mă gândesc. Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu s-a vorbit în oraș să fie zvonuri în senul ăsta că s-ar schimba antrenorul. Din contră.

Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Badea, au mâncat la mine la restaurant. Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta. În discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva

Reclamă

Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul. Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândască că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea.

Jucătorii mai puțin, dar mă refer la public, care iubesc echipa asta și au suferit”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

După 27 de etape, Universitatea Craiova este în afara podiumului Ligii 1. Alb-albaştrii au 42 de puncte, cu 16 mai puţin decât liderul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Petev

Mihai Rotaru a avut o reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Ivaylo Petev pe banca Universităţii Craiova. Patronul oltenilor nu a stat pe gânduri şi a făcut un anunţ vehement.

Gruparea din Bănie a învins-o cu mari emoţii pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a din Liga 1. După două remize la rând, alb-albaştrii cu reuşit să se impună cu scorul de 2-1 în faţa ilfovenilor. Maldonado a înscris golul victoriei în minutul 84. „Centralul meciului”, Adrian Cojocaru, a acordat penalty pentru Voluntari în prelungirile partidei, dar a întors ulterior decizia cu ajutorul VAR.

Mihai Rotaru a ţinut să anunţe, imediat după meci, că nu ia în calcul să îl schimbe pe Ivaylo Petev. Totul după ce s-au amplificat zvonurile că Marius Şumudică va pleca de la Gaziantep şi va veni la Universitatea Craiova.

(V-ați gândit la varianta Marius Șumudică?) Nu, în seara asta nu mă gândesc și nu mă gândesc niciodată. Mă cunoașteți, nu veți primi răspunsuri la astfel de întrebări, dar nu m-am gândit, m-am gândit doar să câștigăm”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” Vezi toate știrile
Citește și