Închide meniul

Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului! Rusia ar fi „cumpărat” meciuri la Campionatul Mondial din 2018

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 22:27

Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului! Rusia ar fi cumpărat” meciuri la Campionatul Mondial din 2018

Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului

Federația Rusă de Fotbal / Profimedia

Acestea sunt dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului. Concret, Andrei Kanchelskis, legendă a fotbalului din Rusia, a dezvăluit că țara gazdă de la Cupa Mondială din 2018 a „cumpărat” meciurile, pentru a ajunge cât mai departe la acest turneu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La acea cupă mondială, Rusia s-a aflat în Grupa A, alături de Arabia Saudită, Egipt și de Uruguay. La momentul respectiv, naționala pregătită de Stanislav Cherchesov s-a calificat în fazele eliminatorii de pe locul al 2-lea, după 5-0 cu Arabia Saudită, 3-1 cu Egipt și 0-3 cu Uruguay.

Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului! Mesajul lui Kanchelskis

A urmat apoi un meci uluitor din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Atunci, Rusia s-a duelat cu Spania, iar, după 1-1 în timpul regulamentar, țara gazdă s-a impus la loviturile de departajare și s-a calificat astfel în sferuri, de unde a fost eliminată de Croația.

La mai aproape 6 ani de la acele evenimente, Kanchelskis a dezvăluit faptul că nu vrea să îl felicite pe selecționerul de la acea vreme pentru că, în opinia sa, Rusia avea rezultatele asigurate.

„Nu am nimic împotriva lui Cherchesov, dar pentru ce să îl felicit? Că am cumpărat meciurile? Da, toate meciurile au fost cumpărate! Am fost gazde și am făcut același lucru ca la Mondialul din Coreea de Sud și Japonia.

Reclamă

Spania a jucat inexplicabil de prost. A fost un meci ciudat pentru mine. Adevărul probabil urmează să se afle.

V-ați întrebat de ce antrenorul Spaniei a fost demis la câteva zile distanță? Nu credeți că prezența Regelui Spaniei în tribune a avut o legătură? Credeți-mă, a fost o înțelegere specială.

Am jucat fotbal, știu și înțeleg jocul. Spaniolii n-au lovit mingea așa cum ne-au obișnuit”, a spus Andrei Kranchelskis, potrivit sportal.rs.

Reclamă 4 / 0/3

CIO a luat hotărârea finală în privinţa participării sportivilor din Rusia şi Belarus la Jocurile Olimpice de la Paris

CIO a luat hotărârea finală în privinţa participării sportivilor din Rusia şi Belarus la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfăşura în perioada 26 iulie – 11 august 2024.

CIO a decis să le permită acestor sportivi să participe la întrecerile de la Paris, cu condiţia să participe sub steag neutru şi să nu susţină invadarea Ucrainei de către Rusia.

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a autorizat vineri participarea sportivilor ruşi şi belaruşi la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris sub drapel neutru, excluzând probele pe echipe şi cu condiţia ca ei să nu fi susţinut activ invadarea Ucrainei de către Rusia, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al CIO, doar unsprezece „sportivi individuali neutri”, dintre care opt ruşi şi trei belaruşi, s-au calificat până acum la JO 2024, în comparaţie cu aproximativ şaizeci de sportivi ucraineni.

Chestiunea este crucială, deoarece CIO a fost mult timp îngrijorat de absenţa unei delegaţii ucrainene la Paris sau de prezenţa uneia puţin numeroase, ceea ce ar fi făcut ca prezenţa sportivilor ruşi să fie şi mai delicată din punct de vedere politic, chiar şi fără imn sau drapel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și