Închide meniul

Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 11:11

Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”

Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania

Didier Deschamps, în timpul amicalului cu Germania/ Profimedia

Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania. Campioana mondială din 2018 a fost învinsă pe teren propriu de nemți cu scorul de 0-2. Selecționerul Franței a fost foarte nemulțumit de jocul elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța se pregătește de Campionatul European din vară, acolo unde este una dintre naționalele favorite pentru cucerirea trofeului. Francezii au fost învinși în primul amical de dinaintea participării la EURO 2024.

Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania

Germania s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Florian Wirtz și Kai Havertz. După meci, Didier Descamps a tras concluziile și a declarat că nivelul internațional este unul extrem de ridicat, iar echipa sa nu a prestat un joc bun, jucătorii fiind lipsiți de agresivitate.

De asemenea, Didier Descamps a mai subliniat însă că nu este îngrijorat în vederea Campionatului European, mărturisind că jucătorii săi mai au nevoie și de dificultăți.

Din punct de vedere al agresivității, al determinării, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul adversarului. Germania a făcut un meci foarte bun. Noi nu am făcut ceea ce trebuia. Nivelul internațional este necruțător. Putem vorbi despre precizie și tactică, dar Germania ne-a oferit un meci cu o intensitate ridicată încă de la începutul partidei.

Reclamă

Dacă e nevoie de o palmă pentru ca totul să meargă bine după aceea… Nu sunt îngrijorat. Am spus înainte de meci că este întotdeauna bine să avem dificultăți. Am avut destule, multe… Ar trebui să ne fie de folos. Dincolo de ceea ce nu am făcut, poate că nu am avut mijloacele necesare”, a declarat Didier Deschamps, conform lequipe.fr.

Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa

Germania a marcat un gol după doar şapte secunde în duelul „de foc” amical cu Franţa, care se dispută la Lyon. Florian Wirtz a punctat superb, din pasa de la mijlocul terenului a lui Toni Kroos.

Imediat după fluierul de start, Toni Kroos a preluat balonul de la mijlocul terenului, i-a pasat în adâncime lui Florian Wirtz, iar atacantul mijlocaşul a punctat superb, cu un şut de la 20 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Atât pentru Franţa, cât şi pentru Germania, este primul amical din 2024, înainte de EURO 2024. Francezii se vor mai duela, în această lună, cu Chile, pe Velodrome, în timp ce germanii se vor mai duela cu Olanda, pe teren propriu, la Frankfurt.

Tot astăzi, într-un alt amical, Austria a reuşit să deschidă scorul după doar şase secunde, după ce Christoph Baumgartner a punctat în amicalul cu Slovacia, viitoarea adversară a României de la EURO 2024.

Florian Wirtz are parte de un sezon de vis. Atacantul de 20 de ani, cotat la nu mai puţin de 100 de milioane de euro, a marcat 11 goluri şi a oferit 17 pase decisive pentru echipa sa, Bayern Leverkusen, liderul din Bundesliga.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și