Închide meniul

Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2024, 15:29

Reclamă
Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat

Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Standard Liege şi Westerlo, programat, vineri seară, a fost anulat. Câteva sute de suporteri ai clubului din Liege, supăraţi pe proprietarul clubului, 777 Partners, i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion.

Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat

Deoarece echipa noastră a fost blocată la centrul de antrenament de anumiţi suporteri care au decis să o împiedice să ajungă la stadion, clubul nostru nu a putut participa la meciul programat vineri seară cu KVC Westerlo. Încercările de a purta discuţii cu aceşti suporteri nu au reuşit să găsească o soluţie la această problemă”, a precizat Standard Liege, într-un comunicat.

Fanii clubului belgian, care se află într-o situaţie financiară dificilă, îşi exprimă nemulţumirea faţă de proprietarul clubului, 777 Partners. Compania americană este vizată de o plângere pentru fraudă şi datorii neplătite, relatează news.ro.

 

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Rednic a jucat timp de 5 ani, în perioada 1991-1996, pentru Standard Liege. Ulterior, Rednic a şi antrenat-o pe Standard Liege, în sezonul 2012-2013.

Mircea Rednic a fost dorit de Standard Liege şi la finalul sezonului trecut, dar a ales să rămână la UTA. Chiar „Puriul” confirma oferta belgienilor, despre care s-a scris în presă.

Reclamă

Nu au fost doar zvonuri, a fost adevărat, dar s-a închis. În primul rând, eu am spus că voi pleca atunci când vom avea echipă de play-off. Până atunci, am acceptat o strategie, un proiect, m-am implicat foarte mult şi am decis să rămân în continuare.

Nu am gândit profesional, ci cu inima”

Nu era corect din partea mea, mai ales la ce s-a întâmplat în vară, când au plecat foarte mulţi jucători şi au venit foarte mulţi. Nu era cazul. Nu mai am 40 sau 45 de ani, am făcut multe greşeli când am luat unele decizii şi mi-am stricat şi CV-ul.

Nu am gândit profesional, ci cu inima. Am fost la Standard, i-am preluat într-o perioadă mult mai delicată decât acum, la retrogradare, am intrat în play-off, am terminat pe locul 4, ne-am calificat în Europa, după care nu mi s-a mai prelungit contractul. Nu mai vreau să fac greşelile pe care le-am făcut, să iau echipe din mers.

Mă simt foarte bine aici, am avut sprijin din partea domnului Meszar. Sunt iubit, aşa e peste tot, când ai rezultate, eşti iubit, când nu ai, nu”, declara Mircea Rednic la începutul acestui an, într-o conferință de presă.

Rednic a fost dorit în pauza de iarnă, dar a decis să rămână la UTA şi a devenit campion al play-out-ului cu formaţia arădeană.

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?”

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat înainte de meciul Dinamo – UTA, din ultima etapă a play-out-ul Ligii 1. „Puriul” continuă conflictul de la distanţă cu administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare.

Rednic este în proces cu Dinamo şi îşi cere banii din ultimul mandat petrecut pe banca alb-roşiilor, în 2021. „El cere niște sume de bani, dar nu pentru ceea ce a muncit, pentru că și-a încasat salariul la zi. El cere bani pentru perioada în care am terminat cu dumnealui contractul”, a reacţionat Zăvăleanu.

Rednic i-a dat imediat o replică „acidă” lui Zăvăleanu. I-a adus aminte de transferul lui Deian Sorescu.

Zicea administratorul judiciar că nu-i merit, deci nu merit banii pe care trebuia să îi primesc. Deci nu merit, dar el că a luat șase la sută plus TVA din transferul lui Sorescu, el ce merit a avut să ia acești bani? E un proces care e în derulare și vedem ce decizie se va lua. Trebuia să se ia o decizie, văd că s-a amânat.

E vorba de respect. M-a deranjat felul în care am fost dat la o parte, adică să-l notifici pe Mircea Rednic care a făcut atâtea performanțe cu Dinamo și ca jucător și ca antrenor… asta m-a deranjat, nu de bani, că nu sunt în situația în care să mă plâng că nu am bani”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă a celor de la UTA.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:49

Gică Popescu a spus care e principalul câştig al naţionalei după EURO 2024: „Eram unul dintre cei care critica asta”

11:31

Reacţia lui Adrian Mutu atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut fi o soluţie Alex Mitriţă cu Olanda!

11:07

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat”! Cine ar urma să îi ia locul

10:45

VIDEOElizabeta Samara a învins-o cu 3-1 pe Andreea Dragoman la WTT Star Contender Bangkok 2024! Adina Diaconu joacă la 12:30

10:40

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și