Închide meniul

Mircea Rednic a confirmat oferta lui Standard Liege! Antrenorul român le-a comunicat belgienilor decizia pe care a luat-o!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 ianuarie 2024, 18:36

Reclamă
Mircea Rednic a confirmat oferta lui Standard Liege! Antrenorul român le-a comunicat belgienilor decizia pe care a luat-o!

Mircea Rednic a confirmat oferta lui Standard Liege!

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic a confirmat oferta lui Standard Liege! Antrenorul român, în vârstă de 61 de ani, şi-a decis viitorul: rămâne la UTA! El le-a comunicat şi belgienilor decizia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic va încerca să îi salveze de la retrogradare pe arădeni, după ce a reuşit să îi menţină în Liga 1 şi în barajul sezonului trecut, cu Gloria Buzău.

Mircea Rednic a confirmat oferta lui Standard Liege!

Nu au fost doar zvonuri, a fost adevărat, dar s-a închis. În primul rând, eu am spus că voi pleca atunci când vom avea echipă de play-off. Până atunci, am acceptat o strategie, un proiect, m-am implicat foarte mult şi am decis să rămân în continuare.

Nu era corect din partea mea, mai ales la ce s-a întâmplat în vară, când au plecat foarte mulţi jucători şi au venit foarte mulţi. Nu era cazul. Nu mai am 40 sau 45 de ani, am făcut multe greşeli când am luat unele decizii şi mi-am stricat şi CV-ul.

Nu am gândit profesional, ci cu inima. Am fost la Standard, i-am preluat într-o perioadă mult mai delicată decât acum, la retrogradare, am intrat în play-off, am terminat pe locul 4, ne-am calificat în Europa, după care nu mi s-a mai prelungit contractul. Nu mai vreau să fac greşelile pe care le-am făcut, să iau echipe din mers.

Reclamă

Mă simt foarte bine aici, am avut sprijin din partea domnului Meszar. Sunt iubit, aşa e peste tot, când ai rezultate, eşti iubit, când nu ai, nu”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Agentul lui Mircea Rednic a discutat cu Standard Liege!

Jurnaliştii din Belgia au anunţat că agentul lui Mircea Rednic l-a propus la Standard Liege. Celebrul cotidian Le Soir anunţa că şefii lui Standard Liege caută să numească un antrenor până la plecarea în cantonament. Aceştia l-au dat afară pe Carl Hoefkens după numai şase luni, ca urmare ale unor „rezultate sportive decepţionante”.

Standard nu-şi permite să plece în cantonament fără antrenor. Doar dacă se găseşte o soluţie în interior. Oricum, trebuie găsit un tehnician până pe 6 ianuarie. Un club precum Standard are, în ciuda situaţiei actuale, întotdeauna avantajul de a stârni interes.

Reclamă 4 / 0/3

Conform informaţiilor noastre, Mircea Rednic, antrenorul din sezonul 2012/2013, a fost propus de agentul său, fără a se cunoaşte dacă profilul său este pe placul şefilor 777 Partners sau nu.

Cu toate că circulă mai multe nume, uneori fără temei, Standard trebuie să găsească profilul care i se potriveşte realităţii actual: o echipă în suferinţă, care trebuie mobilizată rapid pentru a-şi asigura rămânerea în prima ligă, ştiind că dispune de resurse financiare limitate”, au scris jurnaliştii de la Le Soir, potrivit sport.ro.

Standard Liege nu a mai câştigat un meci din campionat de pe 25 noiembrie. A ajuns astfel pe locul 9 în clasament, la 9 puncte de play-off.

Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova

Mircea Rednic a anunţat că începe „revoluţia” în lot şi că schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova. Antrenorul arădenilor a avut o reacție dură după partida din etapa a 21-a a sezonului de Liga 1.

După ultimul meci al anului, Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să profite de avantajul de 2 goluri și au pierdut astfel 2 puncte importante.

Am început bine, dar cei care au intrat nu au adus plusul care trebuia. Ne-au surprins. Totuși, am avut 2-0. Dacă nu luam gol, câștigam. La gol a fost greșeala noastră. Nu se face asta. Am fost surprinși. Raul Silva merita vreo două galbene.

Dacă la fiecare gol al nostru VAR-ul verifica, de ce nu au verificat și la ei? Nu o spun ca pe un reproș. Repriza a doua a fost altfel. Ne-am apărat și am reușit să schimbăm. Jucătorii care au venit de pe margine n-au adus nimic. Dacă echilibram cu schimbările, rezultatul era altul. Stahl nu a avut curaj. De aia l-am schimbat”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Nu îi mai ţin pe cei care nu s-au impus”

De asemenea, „Puriul” a dezvăluit faptul că își va băga jucătorii în ședință înainte de vacanță, pentru a vedea pe cine se va mai baza la reluarea campionatului.

Au fost ceva discuții. Azi și-au primit banii. Era o întârziere de trei săptămâni. Eu am fost de acord cu punctul lor de vedere până într-un punct. Conducătorii le-au spus că până la meciul cu Universitatea Craiova vor fi la zi. Nu uitați că s-a refăcut o echipă. Putem spune că suntem pe plus. Mâine avem o ședință. Cei care nu s-au impus, e normal că nu are rost să îi țin. Vom lua în pozițiile unde am suferit”, a mai spus tehnicianul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și