Închide meniul

Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 10:06

Reclamă
Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat! Anunţ despre varianta Galatasaray

Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi e gata să se transfere definitiv de la Rangers. Presa britanică a făcut anunţul şi a dezvăluit ce se întâmplă cu posibila mutare a fiului „Regelui” la Galatasaray, anunţat de turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi traversează un sezon modest la Alaves, echipă la care a fost împrumutat de Rangers, la începutul sezonului. Acesta a fost rezervă neutilizată în ultimele două meciuri din La Liga, ale echipei sale.

Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers

Presa din Anglia a analizat situaţia lui Ianis Hagi şi a anunţat că românul va reveni la Rangers, la finalul sezonului. Philip Clement, antrenorul echipei de pe Ibrox, urmează să-şi dea verdictul în privinţa fiului „Regelui”, iar britanicii anunţă că e inevitabilă plecarea românului de la formaţia scoţiană.

Britanicii au mai oferit detalii şi despre varianta unui transfer al lui Ianis Hagi, la Galatasaray. Aceştia notează faptul că internaţionalul român ar putea călca pe urmele tatălui său, iar acest transfer va depinde de decizia pe care o va lua Philip Clement.

„Este ușor de uitat că românul este încă jucătorul lui Rangers. O lungă perioadă de pauză din cauza unei accidentări a fost urmată de un împrumut pe un sezon la Alaves, unde nu prea a prins minute.

Reclamă

A fost în mod constant legat de o mutare la Galatasaray pentru a călca pe urmele tatălui său. În ciuda negărilor celor de pe Ibrox, pare inevitabil că acesta ar putea pleca. Momentul va depinde de decizia lui Clement, care o să spună dacă îi place ceea ce vede la Hagi atunci când se va întoarce la vară”, au notat cei de la dailyrecord.co.uk.

Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”

Ianis Hagi a fost criticat în Scoția chiar de un rival. Frank McAvennie, fost jucător la Celtic și Arsenal, este de părere că internaționalul român nu mai are viitor la Rangers. McAvennie susține că Phillipe Clement, antrenorul formației de pe Ibrox, și-a făcut deja o idee în legătură cu jucătorii care vor continua la echipa sa, iar românul nu face parte din planurile sale.

Cred că Phillipe Clement are propria viziune despre cine rămâne la echipă și cine pleacă. Cred că Ianis Hagi a fost decent la Rangers, dar nu a fost constant.

Reclamă 4 / 0/3

Când joci pentru Celtic sau pentru Rangers, trebuie să joci bine săptămână de săptămână. Am vorbit despre Matt O’Riley (n.r. mijlocaș la Celtic) și lumea a spus că am fost foarte dur cu el, dar nu am fost dur, este vorba doar despre standardele unui club, precum Celtic.

Cred că și Rangers are standarde. Hagi este un jucător decent, dar nivelul lui a scăzut. Nu va scăpa cu asta. Poate să meargă la Galatasaray, la Aberdeen sau la altă echipă, pot să facă egal sau să piardă meciuri și nimeni nu îi deranjează, dar nu la Rangers. Oricât de bun ar fi fost Hagi, cred că viitorul lui este departe de Ibrox”, a declarat Frank McAvennie, potrivit footballinsider247.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și