Închide meniul

Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 11:04

Reclamă
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român

Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi a fost criticat în Scoția chiar de un rival. Frank McAvennie, fost jucător la Celtic și Arsenal, este de părere că internaționalul român nu mai are viitor la Rangers. McAvennie susține că Phillipe Clement, antrenorul formației de pe Ibrox, și-a făcut deja o idee în legătură cu jucătorii care vor continua la echipa sa, iar românul nu face parte din planurile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

McAvennie nu vorbește pentru prima oară despre Ianis Hagi și consideră că nu a fost dur cu acesta, în declarațiile anterioare, fiind de părere doar că românul nu s-a ridicat la standardele unui club precum Rangers. În acest sezon, Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves.

Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român

Fostul jucător de la Celtic a subliniat faptul că printre cele mai mari probleme ale lui Ianis Hagi este legată de faptul că internaționalul român nu a avut evoluții constante:

„Cred că Phillipe Clement are propria viziune despre cine rămâne la echipă și cine pleacă. Cred că Ianis Hagi a fost decent la Rangers, dar nu a fost constant.

Când joci pentru Celtic sau pentru Rangers, trebuie să joci bine săptămână de săptămână. Am vorbit despre Matt O’Riley (n.r. mijlocaș la Celtic) și lumea a spus că am fost foarte dur cu el, dar nu am fost dur, este vorba doar despre standardele unui club, precum Celtic.

Reclamă

Cred că și Rangers are standarde. Hagi este un jucător decent, dar nivelul lui a scăzut. Nu va scăpa cu asta. Poate să meargă la Galatasaray, la Aberdeen sau la altă echipă, pot să facă egal sau să piardă meciuri și nimeni nu îi deranjează, dar nu la Rangers. Oricât de bun ar fi fost Hagi, cred că viitorul lui este departe de Ibrox”, a declarat Frank McAvennie, potrivit footballinsider247.com.

„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu

Gică Popescu a oferit răspunsul imediat atunci când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Întrebat dacă Superliga Turciei i s-ar potrivi internaţionalului român, preşedintele de la Farul a transmis că un fotbalist valoros ar trebui să se adapteze în toate campionatele.

Turcii au anunţat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Aceştia au transmis că fiul „Regelui” s-ar fi înţeles deja cu formaţia la care tatăl său a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi şi a declarat că un fotbalist bun se poate adapta la orice stil de fotbal. Fostul internaţional a mărturisit că în campionatul turc, ritmul este unul susţinut, spre deosebire de campionatul Spaniei, unde Ianis evoluează în prezent, în care fotbalul este bazat pe posesie.

„(n.r. Dacă se adeveresc zvonurile din Turcia credeți că e un campionat care i se potrivește lui Ianis?) Știi cum e, în momentul în care ajungi la un nivel fobalistic, trebuie să te adaptezi la toate campionatele. În carieră e greu să-ți alegi campionatul despre care crezi că ți se potrivește ca jucător.

Un fotbalist valoros trebuie să se adapteze la toate competițiile. Premier League – ritm incredibil. La Liga – posesie. Superliga Turciei – un ritm susținut. Atunci când ai o anumite valoare trebuie să te adaptezi la tot felul de situații”, a declarat Gică Popescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și