Închide meniul
VIDEO

Imagini incredibile de la meciul fostei echipei a lui Ianis Hagi! Şi-a făcut KO doi coechipieri dintr-o singură lovitură

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2024, 21:36

Reclamă
Imagini incredibile de la meciul fostei echipei a lui Ianis Hagi! Şi-a făcut KO doi coechipieri dintr-o singură lovitură

Imagini incredibile de la meciul fostei echipei a lui Ianis Hagi

Ce s-a întâmplat la Rangers - Hibernian 3-1 / Captură Twitter

Au apărut imagini incredibile de la meciul fostei echipei a lui Ianis Hagi, Rangers. Gruparea de pe Ibrox a reuşit să o învingă pe Hibernian, scor 3-1, în etapa a 31-a din campionatul Scoţiei. În timpul partidei a avut loc o fază uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la Hibernian au suferit un eşec cu adevărat dureros. Fundaşul australian Nectarios Triantis şi-a făcut K.O. doi coechipieri dintr-o singură lovitură.

Imagini incredibile de la meciul fostei echipei a lui Ianis Hagi

Triantis a încercat să execute rapid o lovitură liberă, dar a şutat violent în Newell. Din acesta, mingea a ricoşat într-un alt jucător al oaspeţilor. Ambii s-au prăbuşit pe teren!

A fost nevoie de intervenţia medicilor. Ambii jucători ai lui Hibernian au primit îngrijiri înainte ca meciul să poată continua.

Reclamă

Tavernier, Dessers şi Matondo au marcat golurile victoriei lui Rangers, care este lider în Scoţia. Jucătorii lui Philippe Clement au două puncte avans faţă de Celtic şi sunt favoriţi la câştigarea titlului.

Ianis Hagi va reveni la Rangers: „Sunt multe chestii care mă aşteaptă”

Ianis Hagi a făcut anunţul legat de viitorul său, după Columbia – România 3-2, meci transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY! La vară, jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro va reveni la Rangers.

Împrumutul lui Ianis la Alaves va expira la finalul sezonului şi bascii nu au clauza obligatorie de cumpărare. Hagi va reveni pe Ibrox, unde speră să rămână în stagiunea viitoare. Până atunci, fiul lui Gică Hagi vrea să prindă cât mai multe minute la Alaves, pentru a putea juca la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situaţii în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai şansa să o arăţi. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.

La vară, cum a spus şi tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am şi Campionatul European. Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și