Închide meniul
EXCLUSIV

Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor. „Sunt multe chestii care mă aşteaptă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2024, 7:15

Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui în sezonul viitor. „Sunt multe chestii care mă aşteaptă

Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul "Regelui" în sezonul viitor

Ianis Hagi, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ianis Hagi a făcut anunţul legat de viitorul său, după Columbia – România 3-2, meci transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY! La vară, jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro va reveni la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Ianis la Alaves va expira la finalul sezonului şi bascii nu au clauza obligatorie de cumpărare. Hagi va reveni pe Ibrox, unde speră să rămână în stagiunea viitoare. Până atunci, fiul lui Gică Hagi vrea să prindă cât mai multe minute la Alaves, pentru a putea juca la EURO 2024.

Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor

„Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situaţii în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai şansa să o arăţi. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.

La vară, cum a spus şi tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am şi Campionatul European. Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Ianis Hagi nu a prins decât 53 de minute în 2024, în tricoul lui Alaves. El a fost avertizat de Edi Iordănescu şi trage tare să prindă un loc în lotul tricolorilor pentru EURO 2024. România şi-a aflat marţi seară şi prima adversară din grupă, Ucraina.

Reclamă

„Ucraina? O echipă foarte bună, i-am văzut în primul meci contra Bosniei. Un adversar de nivel european, deci va fi dificil”, a mai spus mijlocaşul de 25 de ani.

Edi Iordănescu, încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia

Edi Iordănescu a fost încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia. Hagi a intrat în a doua repriză şi a reuşit să marcheze primul gol al României.

„Ianis, în ciuda minutelor extrem de puţine de la club, a intrat şi a impactat imediat şi a fost jucătorul care a transmis încredere şi personalitate când a intrat. Îmi doresc ca el să dea un mesaj pentru clubul lui, să meargă şi să primească şanse pentru că le merită. Vă spun că luam în calcul să începem cu el, dar îl expuneam să joace la 4 zile distanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a jucat luni întregi şi m-am gândit că este un risc. M-am gândit să intre cu prospeţime în a doua repriză. Îmi doresc să ca el să joace la club, dar ştiu că nu e uşor să joci în Primera„, a spus Edi Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și