Închide meniul

Andrei Cordea, mesaj pentru foştii coechipieri de la FCSB: „Să îmi ţină medalia de campion!”. Secretul succesului roş-albaştrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 8:57

Reclamă
Andrei Cordea, mesaj pentru foştii coechipieri de la FCSB: „Să îmi ţină medalia de campion!. Secretul succesului roş-albaştrilor

Andrei Cordea, mesaj pentru foştii coechipieri de la FCSB

Andrei Cordea, în timpul unui interviu / AS.ro

Andrei Cordea a avut un mesaj categoric pentru foştii coechipieri de la FCSB. Jucătorul în vârstă de 24 de ani, care a plecat la începutul sezonului în Arabia Saudită, îşi doreşte să sărbătorească titlul la finalul sezonului. A îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor în patru meciuri şi poate primi medalia de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cordea a fost vândut pentru 1.32 de milioane de euro la Al-Tai, echipă la care este antrenat de Laurenţiu Reghecampf. „Reghe” i-a adus lui Gigi Becali două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Andrei Cordea, mesaj pentru foştii coechipieri de la FCSB

Internaţionalul român ştie care este secretul succesului jucătorilor antrenaţi de Elias Charalambous. A vorbit despre unitatea din vestiar şi valoarea fotbaliştilor de la liderul Ligii 1.

Foarte bine, să fie anul lor, să fie sănătoşi şi să continue la fel. Să câştige primele meciuri şi le ţin pumnii să câştige campionatul. Îmi doresc foarte mult asta pentru ei.

(Reporter: Aştepţi tricoul de campion la final?) Da. Am spus când am plecat de aici, chiar dacă încă nici nu simt că am plecat, mă simt încă aici şi aştept să îmi ţină medalia de campion.

Reclamă

După părerea mea au rămas aceeaşi jucători, se cunosc mult mai bine, se înţeleg foarte bine şi arată pe teren că sunt o familie, sunt foarte puternici şi sper să nu îi oprească nimeni anul acesta.

Pentru mine sunt cei mai buni şi cei mai talentaţi, din acest an, din Liga 1. Ar merita din plin să câştige campionatul„, a declarat Andrei Cordea la revenirea în ţară.

FCSB a fost campioana de iarnă a Ligii 1. Roş-albaştrii au 44 de puncte după primele 21 de etape. Urmăritoarele CFR Cluj şi Universitatea Craiova au 36, respectiv 34 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno şi George Puşcaş se luptă între ei pentru transferul iernii

Andrea Compagno şi George Puşcaş au ajuns pe lista unei echipe din Serie B şi se poartă deja negocieri. Atacantul italian care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră” ar putea fi din nou coechipier cu Malcom Edjouma.

Jurnaliştii de la tuttobari.com au anunţat că golgheterul lui FCSB este ultimul nume apărut pe lista de transferuri a lui Bari. Conducătorii echipei îi mai au în vizor pe Puşcaş, Moro şi Mulattieri. Unul singur va fi adus în această perioadă de mercato. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Pasquale Marino a cerut cu insistenţă un atacant şi şi-a dat acordul pentru a fi adus unul dintre cei patru. Dacă îl vor pe Compagno, şefii lui Bari trebuie să achite 500.000 de euro în conturile FCSB-ului.

Lista este bogată şi începe cu Puşcaş (transferul lui nu este simplu de realizat) şi se termină cu Moro sau Mulattieri.Potrivit informațiilor obținute de noi, un alt nume care apare în discuții este cel al lui Andrea Compagno, atacant născut în 1996 şi care joacă la Steaua București (n.r. – FCSB) și care a intrat în atenția naționalei Italiei (Mancini l-a avut pe listă în luna martie)”, au scris cei de la Tutto Bari.

Bari este pe locul 11 la început de 2024, dar o despart numai cinci puncte de echipele aflate pe locuri de play-off. Trupa lui Pasquale Marino a avut mari probleme în ofensivă. A înscris numai 18 goluri în 19 etape şi are a 4-a cea mai slabă ofensivă din Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și