Închide meniul

Marius Şumudică, în conflict cu fanii lui Gaziantep: „Asta e problema principală a Turciei”

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 11:19

Reclamă
Marius Şumudică, în conflict cu fanii lui Gaziantep: „Asta e problema principală a Turciei

Marius Şumudică, în conflict cu fanii lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică este în conflict cu fanii lui Gaziantep, după ultimele rezultate. În ultimul meci din campionatul Turciei, echipa antrenorului român a pierdut pe teren propriu partida cu Trabzonspor, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În campionat, echipa lui Marius Şumudică a ajuns la trei înfrângeri la rând, iar fanii sunt nemulţumiţi. Antrenorul român nu a ezitat însă să le dea replica celor care îl contestă.

Marius Şumudică, în conflict cu fanii lui Gaziantep

Şumudică a ajuns la Gaziantep după ce a început sezonul şi a preluat echipa din mers, astfel încât nu a putut alcătui lotul aşa cum şi-ar fi dorit. În plus, el s-a plâns de faptul că „toată lumea ştie fotbal şi toată lumea e antrenor”:

„Înţeleg reacţia fanilor, dar ar trebui să o îndrepte asupra altora, nu asupra lui Şumudică. Când am venit aici, echipa nu avea niciun punct. Am făcut 15. Nu am format eu lotul ăsta. Să le răspund fanilor de ce nu joacă echipa cum trebuie.

Acum trei ani, echipa juca bine pentru că o formasem eu. Le înţeleg reacţia, dar ar trebui să ne susţină. Sincer, echipa are nevoie de 7-8 transferuri, altfel avem şanse mici să nu retrogradăm.

Reclamă

Problema principală a Turciei este că toată lumea ştie fotbal şi toată lumea e antrenor. Acum trei ani, când echipa juca foarte bine şi eu am fost înlăturat, de ce n-au reacţionat fanii? Când am venit eram pe opt, iar când am plecat eram pe trei.

Eu sunt cel responsabil pentru ce se întâmplă acum? Nu ştiu dacă voi avea o întâlnire cu preşedintele şi cu cei din conducere, dar eu sunt aici pentru echipa asta, nu pentru bani”, a declarat Marius Şumudică, citat de orangesport.ro.

După 15 etape pe care Gaziantep le-a disputat în Turcia, echipa lui Marius Şumudică se află pe locul 15, cu 15 puncte, la un singur punct de primele locuri retrogradabile.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep!

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep! „Şumi” a luat titlul alături de Denis Alibec şi Constantin Budescu atunci când era antrenorul Astrei Giurgiu.

Şumudică a colaborat foarte bine cu Denis Alibec, iar acum îşi doreşte să îl aducă în Turcia. Mutarea ar fi şi pe placul lui Alibec, care îşi doreşte să evolueze într-un campionat mai puternic decât cel din Qatar, având în vedere că vrea foarte mult să fie în lotul naţionalei pentru EURO 2024.

„Marius Șumudică încearcă imposibilul și vrea să îl transfere pe Alibec la Gaziantep. Cătălin Liță, unul dintre agenții cunoscuți, a fost la Istanbul ieri.

Problema este că e un regulament în Qatar care se pare că nu ar permite și ar trebui găsită o portiță. Liță a fost la meciul cu Kasimpașa și Șumudică l-a întrebat dacă poate să îl aducă pe Alibec.

E o problemă și cu salariul. Vorbim de 80.000 de euro pe lună, ăsta e salariul pe care turcii trebuie să i-l plătească până în vară lui Alibec. E complicat însă regulamentul. (n.r. Şumudică) încearcă o variantă de împrumut.

Șumudică vrea, Alibec vrea. Să vedem dacă se poate găsi o portiță și, bineînțeles, salariul de 80.000 de euro pe lună. Chiar dacă e vorba de Gaziantep, nu sunt bani puțini”, a scris fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și