Închide meniul

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 20:24

Reclamă
OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid!

Joselu / Facebook @Real Madrid

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Eroul lui Carlo Ancelotti s-a despărțit de gruparea din capitala Spaniei după doar un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joselu a fost împrumutat de Real Madrid de la Espanyol, pentru un sezon, după plecarea lui Karim Benzema. Fanii nu se așteptau ca atacantul să aibă evoluții bune în tricoul „blanco”, însă acesta a uimit întreaga lume a fotbalului.

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid!

Joselu i-a „cucerit” pe fanii lui Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, atunci când a marcat o „dublă” înmeciul cu Bayern Munchen, încheiat cu scorul de 2-1.

Echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat apoi în finala competiției, pe care a câștigat-o cu scorul de 2-0, împotriva Borussiei Dortmund.

”Real Madrid îi mulțumește lui Joselu pentru profesionalismul și devotamentul său și îi transmite toată afecțiunea lui și familiei sale, căreia îi urează mult noroc în această nouă etapă a vieții”, au anunțat oficialii lui Real Madrid, pe rețelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Acum, jucătorul a plecat la Al Gharafa, în Qatar, echipă care, potrivit lui Gigi Becali, îi va plăti clauza de reziliere lui Florinel Coman.

Real Madrid a rămas fără căpitan. Nacho Fernandez s-a despărţit de echipa lui Carlo Ancelotti

Real Madrid a rămas fără căpitan. Campioana Europei s-a despărţit oficial de Nacho Fernandez.

„Au fost luni de reflecţie, indecizii şi îndoieli, dar astăzi vin să vă spun că trăiesc o experienţă diferită alături de familia mea, iar acesta este momentul perfect.

Reclamă

Este foarte greu pentru mine, dar acum este momentul să plec cu încrederea şi liniştea sufletască că am dat tot ce am putut pentru a reprezenta această emblemă atât pe teren, cât şi în afara lui.

Când eram copil, visam de multe ori să joc pe Santiago Bernabeu, iar astăzi am onoarea de a încheia perioada în care am fost căpitan şi în care am reuşit să ridic cea de-a 15-a Ligă a Campionilor din istoria clubului. Nu am cuvinte să explic!

Echipă: sunteţi fraţii mei. Cei mai buni jucători, colegi de echipă şi prieteni pe care i-ar putea avea un căpitan.

Mister: m-ai făcut mai bun datorită cerinţelor tale de a fi nevoit să mă depăşesc de fiecare dată. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine şi m-ai înţeles.

Fani: cerinţele voastre ne fac grozavi ca jucători. Vă mulţumesc pentru tot. Jucând pentru voi am simţit căldura şi am devenit mai puternic. Nu uitaţi… până la sfârşit”, a fost mesajul lui Nacho, la despărțirea de Real Madrid.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și