Închide meniul

Prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin! Anunţul de ultim moment făcut de Florin Manea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 21:10

Prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin! Anunţul de ultim moment făcut de Florin Manea

Prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Hellas Verona / Profimedia

S-a aflat care a fost prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin. Florin Manea, agentul fundaşului român, a făcut anunţul, şi a dezvăluit faptul că Atalanta a făcut deja ofertă pentru a obţine semnătura stopperului naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este pe „val” în acest sezon, fiind titular de bază la Genoa. Fundaşul central de 21 de ani a atras atenţia unor cluburi de top din Europa, şi poate pleca din Serie A, chiar în această iarnă.

Prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin

După ce presa din Italia a anunţat faptul că Barcelona a intrat în cursa pentru Radu Drăguşin, Florin Manea a negat acest zvon, şi a dezvăluit că trupa catalană nu şi-l permite pe fundaşul român.

Agentul a dezvăluit că perioada de transferuri va începe pe 1 ianuarie, iar prima echipă care a înaintat deja o ofertă pentru Radu Drăguşin este Atalanta. De asemenea, Florin Manea a mai declarat că fundaşul ar putea rămâne la Genoa, până la finalul sezonului.

„(N.r. despre interesul Barcelonei) Din informaţiile mele, nu este adevarată povestea. Am un prieten care este mai informat, nu este nimic. Nu este nici la stadiul de discuţii. Barcelona nu are buget să-l transfere pe Radu. Fabrizio Romano dădea informaţii greşite.

Reclamă

Radu are contract până în 2027. Genoa ne-a oferit prelungirea pe încă un an, normal, cu o creştere salarială, dar nu importantă. Nu era ceva de discuţie. Apărând aceste interese din partea altor cluburi, nu are rost să prelungească acum. Vedem din ianuarie. Perioada de transferuri începe din 1 ianuarie. Atunci te gândeşti să te muţi. Am informaţii că vor veni oferte concrete pe numele clubului. Totul e la stadiul de zvon.

Cred că-s şanse să rămână la Genoa. Sunt puţini fundaşi care pot pleca pe asemenea sume. S-a întâmplat să existe o solicitare de fundaşi centrali din partea altor echipe. Normal că Radu este curtat, dacă poate pleca pe o sumă mai mică faţă de cât cer alţii.

Din ce am auzit, sunt câteva cluburi care vor trimite ofertă oficială. Atalanta a trimis ofertă oficială deja. Aceste oferte vin la club, după cei de acolo mă contactează pe mine. E un pic mai delicat, dar eu vă spun că este foarte curtat, pe de altă parte joacă şi foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e grabă să ne trasferăm nicăieri, nu-l deranjează să rămână la Genoa până la vară. În jurul a 30 de milioane de euro, eu ştiu suma reală, dar tot timpul e bine să tragi mai sus”, a declarat Florin Manea, conform digisport.ro.

Presa din Italia, anunţ despre interesul Atalantei pentru Radu Drăguşin

Atalanta a pus ochii pe fundaşul român, şi forţează un transfer în pauza competiţională de iarnă. Oficialii trupei din Bergamo sunt gata să ofere nu mai puţin de 30 de milioane de euro, pentru a-şi asigura semnătura internaţionalului român.

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Atalanta vrea să facă o investiţie majoră pentru a-şi „betona” defensiva. Radu Drăguşin este pe lista oficialilor italieni, iar Genoa vrea să obţină cel puţin 30 de milioane de euro în schimbul fundaşului.

Atalanta îl are pe listă şi pe Sutalo, fundaşul central al celor de la Ajax. Italienii le-au oferit batavilor suma de 15 milioane de euro în schimbul stopperului, însă aceştia nu vor să renunţe la serviciile sale.

Internaţionalul român este şi pe lista lui Tottenham, care insistă pentru a realiza transferul său în iarnă, după cum notează şi Di Marzio.

Genoa începe evaluarea jucătorului de la 30 de milioane de euro, dat fiind interesul mai multor echipe, în special al celor de la Tottenham. Sezonul lui Drăguşin este unul foarte bun până acum, fundaşul central fiind protagonistul unor prestaţii excelente”, a notat Gianluca Di Marzio.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și