Închide meniul

Răzvan Lucescu, în al nouălea cer după ce s-a calificat cu PAOK în optimile Conference League: „Doar asta pot să spun!”

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 9:11

Reclamă
Răzvan Lucescu, în al nouălea cer după ce s-a calificat cu PAOK în optimile Conference League: „Doar asta pot să spun!

Răzvan Lucescu, în al nouălea cer după ce s-a calificat cu PAOK în optimile Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Răzvan Lucescu a fost în al nouălea cer, după ce s-a calificat cu PAOK în optimile Conference League. Antrenorul român nici nu visa că o poate învinge pe Eintracht Frankfurt în faza grupelor, şi de asemenea, a transmis că nu vrea să se mai gândească la începutul greu de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a obţinut bilete pentru optimile Conference League după ce a învins-o pe Frankfurt, în deplasare. Grecii sunt siguri de primul loc în grupă, cu o etapă înainte de final.

Răzvan Lucescu, în al nouălea cer după ce s-a calificat cu PAOK în optimile Conference League

Răzvan Lucescu a oferit prima reacţie, după victoria cu Frankfurt. Acesta a declarat că PAOK a reuşit să învingă, în deplasare, echipa care în urmă cu doi ani a câştigat Europa League. Tehnicianul român nu a vrut să-şi amintească de începutul de sezon, având doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi.

„Ce pot să vă spun e că suntem în optimi. Nu pot să-mi amintesc cum am început vara, iar acum am câștigat în Germania împotriva lui Einatracht, care a câștigat Europa League acum doi ani. Au o echipă bună, știți asta. Jucătorii au muncit mult, suntem o echipă cu jucători rapizi”, a declarat Răzvan Lucescu, conform presei din Grecia.

PAOK Salonic a învins cu 2-1 în deplasarea de la Eintracht şi a câştigat grupa din care au mai făcut parte Aberdeen şi HJK Helsinki.

Reclamă

PAOK Salonic s-a calificat direct în optimile de finală din Conference League, în timp ce Eintracht Frankfurt va juca în playoff-ul din 16-imi.

Sfatul primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a recunoscut că l-a sfătuit pe tatăl său să nu mai semneze cu o altă echipă şi să călătorească. Totuşi, „Il Luce” nu ia în calcul această variantă şi ar putea reveni în fotbal. Este asaltat cu oferte din Turcia şi România. Rapid, Dinamo şi Farul sunt echipele din Liga 1 care şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce.

„(Reporter: Cum aţi reacţionat când v-a spus că e gata, că vine acasă?) Eu am fost mulţumit. I-am spus: ‘În locul tău mi-aş lua ghiozdanul şi aş pleca prin lume’. Şi el mi-a zis că da, ar face-o, dar nu poate singur, că mama nu vrea. Dar asta e. Nu ştiu, nu mă întrebaţi, întrebaţi-l pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, eu cred că nu renunţă la fotbal, dacă va mai putea se va mai duce, se va mai implica. Eu am problemele mele, am situaţia mea, nici nu ştiu dacă am vorbit de două ori despre asta. Sau nu ştiu dacă am vorbit de două ori de când s-a întors.

Am vorbit după meciul cu Aberdeen, am vorbit după meciul de aseară, dar am vorbit despre tot ce a fost la noi, la joc. Probabil că e foarte bine şi în acelaşi timp foarte nerăbdător. Nu ştiu dacă îşi face planuri„, a declarat Răzvan Lucescu la revenirea în ţară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și