Închide meniul

Reacţia genială a lui Răzvan Lucescu după ce echipa pe care o antrenează, PAOK, a câştigat cu 5-0 în campionat!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 noiembrie 2023, 9:46 / Actualizat: 26 noiembrie 2023, 14:59

Reclamă
Reacţia genială a lui Răzvan Lucescu după ce echipa pe care o antrenează, PAOK, a câştigat cu 5-0 în campionat!

Reacţia genială a lui Răzvan Lucescu după ce echipa pe care o antrenează, PAOK, a câştigat cu 5-0 în campionat!

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Răzvan Lucescu a obţinut o victorie clară în campionat, 5-0, cu Panserraikos. PAOK se luptă la titlu în acest sezon, fiind în prezent pe locul 3 în prima ligă a Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK are 26 de puncte, în timp ce liderul Panathinaikos are 28 de puncte, dar un meci mai puţin disputat decât Olympiacos şi PAOK. Olympiacos e pe doi, cu 27 de puncte.

Reacţia genială a lui Răzvan Lucescu după ce echipa pe care o antrenează, PAOK, a câştigat cu 5-0 în campionat!

După victoria fără emoţii cu locul 8 din campionat, Răzvan Lucescu le-a atras atenţia elevilor săi să nu se culce pe o ureche.

”Suntem într-o perioadă bună, cu energie și încredere bună. Pe zi ce trece chimia jucătorilor se îmbunătățește. Suntem într-o perioadă în care, din fericire, nu avem accidentări.

Există entuziasm în rândul jucătorilor și o atmosferă foarte bună, dar în fotbal trebuie să fii atent pentru că lucrurile se schimbă repede. Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală, indiferent de adversar.

Reclamă

Trebuie să dăm dovadă de hotărâre pe teren și concentrare pe tot parcursul meciurilor. Logica noastră este să menținem motivația jucătorilor ridicată, să păstrăm plăcerea, pentru că doar așa poți face față. Dacă crezi într-un moment că ești prea bun, atunci vei greși.

Uneori vom juca bine, alteori nu, dar va trebui să profităm de situații de fiecare dată. Avem jucători cu personalități diferite anul acesta. E altă atmosferă anul acesta”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de metrosport.gr.

Sfatul inedit primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu, după revenirea în ţară: „Mi-a zis că da, ar face-o!”

S-a aflat care a fost sfatul primit de Mircea Lucescu de la fiul său, Răzvan Lucescu, după ce antrenorul în vârstă de 78 de ani a revenit în ţară. „Il Luce” şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi s-a crezut iniţial că s-a retras definitiv din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, Mircea Lucescu a ţinut să afirme că nu ia în calcul, pentru moment, să îşi încheie cariera fabuloasă. A cucerit până acum nu mai puțin de 35 de titluri. Este depășit numai de Alex Ferguson (49) și Pep Guardiola (36).

Răzvan Lucescu a recunoscut că l-a sfătuit pe tatăl său să nu mai semneze cu o altă echipă şi să călătorească. Totuşi, „Il Luce” nu ia în calcul această variantă şi ar putea reveni în fotbal. Este asaltat cu oferte din Turcia şi România. Rapid, Dinamo şi Farul sunt echipele din Liga 1 care şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce.

„Cred că tata nu renunţă la fotbal”

(Reporter: Cum aţi reacţionat când v-a spus că e gata, că vine acasă?) Eu am fost mulţumit. I-am spus: ‘În locul tău mi-aş lua ghiozdanul şi aş pleca prin lume’. Şi el mi-a zis că da, ar face-o, dar nu poate singur, că mama nu vrea. Dar asta e. Nu ştiu, nu mă întrebaţi, întrebaţi-l pe el.

Din punctul meu de vedere, eu cred că nu renunţă la fotbal, dacă va mai putea se va mai duce, se va mai implica. Eu am problemele mele, am situaţia mea, nici nu ştiu dacă am vorbit de două ori despre asta. Sau nu ştiu dacă am vorbit de două ori de când s-a întors.

Am vorbit după meciul cu Aberdeen, am vorbit după meciul de aseară, dar am vorbit despre tot ce a fost la noi, la joc. Probabil că e foarte bine şi în acelaşi timp foarte nerăbdător. Nu ştiu dacă îşi face planuri”, a declarat Răzvan Lucescu la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și