Închide meniul

Ilie Dumitrescu, val de laude pentru foștii colegi după meciul de adio al Generației de Aur! Cine l-a dat pe spate: „Rar! Unic!”

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 11:01

Reclamă
Ilie Dumitrescu, val de laude pentru foștii colegi după meciul de adio al Generației de Aur! Cine l-a dat pe spate: „Rar! Unic!

Ilie Dumitrescu, val de laude pentru foștii colegi după meciul de adio al Generației de Aur

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a lansat un val de laude pentru foștii colegi după meciul de adio al Generației de Aur! Fostul mare atacant a transmis un mesaj fabulos, după meciul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au luat cu asalt tribunele stadionului și au stabilit un nou record de asistență pe Arena Națională la meciul Generației de Aur. Foștii „tricolori” s-au impus cu 3-2 în fața vedetelor din selecționata lumii.

Ilie Dumitrescu, val de laude pentru foștii colegi după meciul de adio al Generației de Aur

După meci, Ilie Dumitrescu și-a lăudat colegii și a spus că aceștia s-au descurcat foarte bine la meciul de pe Arena Națională.

Printre legendele lăudate de Ilie Dumitrescu se numără și Gică Hagi, pe care „Mister” l-a numit drept un jucător „rar și unic”, „cel mai bun din istoria fotbalului românesc”.

Totodată, fostul mare atacant l-a lăudat și pe Dorinel Munteanu și a spus că, în opinia sa, antrenorul de la Oțelul Galați s-a descurcat bine pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

„Hagi este rar, din punctul meu de vedere cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc și s-a văzut, chiar și la vârsta lui și ceva kilograme în plus, e unic. Pe mine m-a impresionat Munteanu, a fost singur pe partea stânga, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel, Belo nemaipomenit. Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit și el pe acolo puțin..

Accidental am fost la aceeași masă aseară (n.r. cu Mourinho), a fost o experiență frumoasă pentru mine”, a spus Ilie Dumitrescu, după meci.

Gică Hagi, cu lacrimi în ochi după meciul de adio al Generaţiei de Aur

Gică Hagi a vorbit vizibil emoţionat după meciul de adio al „Generaţiei de Aur”, câştigat cu 3-2 în faţa Stelelor Lumii, conduse de Jose Mourinho, pe Arena Naţională, cu o asistenţă record de 54.967 de spectatori.

Reclamă

„Noi am jucat fotbal pentru suporteri, așa cum am jucat întotdeauna! Până la urmă publicul a fost iar langa noi, ne-au susținut mereu performanțele și e greu pentru noi să uităm asta. Am văzut foarte mulți copii în tribună, asta inseamnă că noi am făcut ceva, înseamnă că lumea nu ne uită.

De fotbal e ușor să vorbești, e mai greu să-l joci. Chiar dacă mulți suntem antrenori, a fost o zi bună pentru noi și trebuie să folosim aceste lucruri.

De vină sunt mămica și tăticu că m au adus pe lume și mi-au dat acest har. Au fost mai blânzi adversarii, Maicon e ceva de n-am văzut, zici că joacă și acum fotbal! Toți vor să câștige! Aici au fost foarte mulți campioni, toți am fost campioni, dar vârsta își spune cuvântul!”, a spus Hagi.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:40

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și