Închide meniul

„Putem câștiga La Liga și Liga Campionilor!” Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 21:18

Reclamă
Putem câștiga La Liga și Liga Campionilor!” Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe

Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe

Xavi / Profimedia

Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe. Antrenorul catalanilor a uimit pe toată lumea, după partida din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dinte catalanii lui Xavi și Getafe s-a încheiat cu scorul de 4-0. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de La Liga.

Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe

Antrenorul echipei blaugrana a spus că rezultatul înregistrat în campionat este unul excelent pentru echipa sa. Totodată, Xavi a surprins la interviu și a spus că echipa sa este capabilă să câștige La Liga și Liga Campionilor.

„Întotdeauna este important să câștigi. Asta ne dorim mereu, asta îmi transmit jucătorii prin modul în care se antrenează. Da, este adevărat că Barcelona s-a regăsit, arătăm lumii cea mai bună versiune a noastră.

Am făcut un meci convingător, foarte bun, am stat excelent în teren şi când nu am avut mingea. Am învins cu 4-0 împotriva unui adversar foarte curajos, care a jucat cu o apărare foarte avansată.
Cred că este devreme, dar avem opțiuni în La Liga şi în Liga Campionilor. Am făcut un pas înainte, suntem într-un moment bun și trebuie să credem până la capăt că putem câştiga ambele competiţii.

Reclamă

„Timingul” pentru revenirea noastră e perfect, sper să ne menţinem aceeaşi faţă şi în următoarele partide”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Xavi a spus lucrurilor pe nume după Napoli – Barcelona 1-1

În cadrul acestui duel, formația „blaugrana” a marcat prima, prin Robert Lewandowski, în minutul 60. Totuși, campioana Italiei a revenit în meci, prin reușita lui Osimhen, din minutul 75. Duelul din optimile UEFA Champions League a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, antrenorul Barcelonei a declarat faptul că elevii săi ar fi meritat să câștige duelul cu campioana din Italia. Totuși, Xavi a spus că jucătorii săi trebuiau să închidă rapid meciul, după golul lui Lewandowski și a vorbit despre faza la care cei de la Napoli au restabilit egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat bine și ne-am creat mai multe ocazii. Am fi meritat mai mult. Am jucat foarte bine. Cu și fără minge, am fost bine poziționați în apărare.

Trebuia să calmăm meciul. Nu am putut controla mingea după ce am marcat. Am dominat și am fi meritat să câștigăm. Au marcat din singura șansă pe care au avut-o tot jocul, este o adevărată rușine. Aceasta este Liga Campionilor”, a spus Xavi, citat de sursa menționată anterior.

După rezultatul de egalitatea înregistrat în prima partidă a „dublei” dintre Napoli și Barcelona, partida retur se anunță una incendiară. Duelul va avea loc pe data de 12 martie, de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și