Închide meniul

Xavi a spus lucrurilor pe nume după Napoli – Barcelona 1-1: „Am fi meritat să câștigăm”. Ce a spus despre jocul echipei sale

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 8:20

Reclamă
Xavi a spus lucrurilor pe nume după Napoli – Barcelona 1-1: Am fi meritat să câștigăm”. Ce a spus despre jocul echipei sale

Xavi a spus lucrurilor penume după Napoli - Barcelona 1-1

Xavi, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Xavi a spus lucrurilor pe nume după Napoli – Barcelona 1-1. Antrenorul echipei catalane a vorbit despre prestația echipei sale, din cadrul partidei de pe stadionul „Diego Maradona”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui duel, formația „blaugrana” a marcat prima, prin Robert Lewandowski, în minutul 60. Totuși, campioana Italiei a revenit în meci, prin reușita lui Osimhen, din minutul 75. Duelul din optimile UEFA Champions League a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Xavi a spus lucrurilor pe nume după Napoli – Barcelona 1-1

După meci, antrenorul Barcelonei a declarat faptul că elevii săi ar fi meritat să câștige duelul cu campioana din Italia. Totuși, Xavi a spus că jucătorii săi trebuiau să închidă rapid meciul, după golul lui Lewandowski și a vorbit despre faza la care cei de la Napoli au restabilit egalitatea.

„Am jucat bine și ne-am creat mai multe ocazii. Am fi meritat mai mult. Am jucat foarte bine. Cu și fără minge, am fost bine poziționați în apărare.

Trebuia să calmăm meciul. Nu am putut controla mingea după ce am marcat. Am dominat și am fi meritat să câștigăm. Au marcat din singura șansă pe care au avut-o tot jocul, este o adevărată rușine. Aceasta este Liga Campionilor”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă
Reclamă

După rezultatul de egalitatea înregistrat în prima partidă a „dublei” dintre Napoli și Barcelona, partida retur se anunță una incendiară. Duelul va avea loc pe data de 12 martie, de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Xavi, gest superb pentru Barcelona

Actualul tehnician al clubului blaugrana a anunțat că se va despărți de formație în vară, din cauza rezultatelor slabe, dar a luat o decizie prin care a impresionat pe toată lumea.

Spaniolul a decis să renunțe la salariul din ultimul an al contractului pe care îl are cu formația din La Liga, iar motivul dezvăluit de acesta este unul uluitor.

Reclamă

Antrenorul spaniol a dezvăluit faptul că a decis să renunțe la salariul pentru ultimul an de contract pentru ca oficialii clubului catalan să îl poată plăti pe următorul tehnician al echipei.

Xavi și-a explicat decizia și a spus că pur și simplu a simțit că aceasta ar fi o decizie foarte bună, în ceea ce privește clubul „vieții lui”.

„I-am spus președintelui să folosească banii pe care ar fi trebuit să îi primesc, în ultimul an al contractului, pentru aducerea următorului antrenor. Am luat multe decizii de-a lungul carierei doar pentru că am simțit că sunt cele mai bune opțiuni.

Cred că este cea mai bună variantă. Totuși, sunt trist pentru că plec de la clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de sursa menționată anterior.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și