Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, ratare halucinantă în Real Madrid – Barcelona! Cum a putut să trimită dintr-un metru, cu poarta goală

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 18:01

Robert Lewandowski, ratare halucinantă în Real Madrid – Barcelona! Cum a putut să trimită dintr-un metru, cu poarta goală

Robert Lewandowski a ratat incredibil în Real Madrid - Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul meciuluI Real Madrid - Barcelona

  • Robert Lewandowski, ratare halucinantă în Real Madrid – Barcelona
  • Cum a putut să trimită dintr-un metru, cu poarta goală

Robert Lewandowski a semnat o ratare halucinantă în Real Madrid – Barcelona, derby-ul „de foc” din La Liga transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Super-atacantul catalanilor a avut o oportunitate uriașă să restabilească egalitatea pe tabelă, în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a deschis scorul pe Santiago Bernabeu în minutul 12, iar Robert Lewandowski putea să egaleze câteva minute mai târziu.

Robert Lewandowski, ratare halucinantă în Real Madrid – Barcelona!

În minutul 25, Raphinha a trimis o centrare pe jos la bara a doua, acolo unde Lewandowski aștepta complet scăpat din marcaj, la un metru de poarta rămasă goală după plonjonul ratat al lui Lunin.

Reclamă

Starul polonez a încercat să trimită în plasă din alunecare, însă a reluat defectuos. Mingea s-a dus mult peste poartă, spre dezamăgirea uriașă a colegilor lui Robert Lewandowski, care și-au pus mâinile în cap.

Ulterior, reluările au arătat că Lewandowski se afla în offside, chiar dacă arbitrii au considerat că atacantul Barcei se afla în poziție regulamentară.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA LUI ROBERT LEWANDOWSKI

Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid – Barcelona!

Karim Benzema a deschis scorul în duelul „de foc” dintre Real Madrid şi Barcelona. Starul francez a marcat în minutul 12, al confruntării stelare de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid a început perfect meciul cu marea rivală Barcelona. Trupa lui Carlo Ancelotti se află în avantaj, încă din minutul 12, graţie reuşitei lui Karim Benzema. Francezul a reuşit al patrulea gol în acest sezon, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a deschis „balul” în El Clasico. Francezul a profitat de ratarea lui Vinicius. Brazilianul a şutat iniţial în portarul Ter Stegen, iar mingea a ricoşat spre atacantul francez, care nu a stat pe gânduri şi a înscris.

Karim Benzema a marcat cel mai rapid gol al lui Real Madrid într-un El Clasico, din 2013 încoace. Precedenta reuşită i-a aparţinut tot atacantului francez. Acest record doborât de Benzema se aplică doar pentru meciurile din La Liga, de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid, convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Real Madrid este convinsă că atacantul Karim Benzema va câştiga Balonul de Aur, după prestaţiile colosale ale francezului din sezonul 2021-2022. Oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu îi vor pregăti o ofertă pentru prelungirea contractului, care va expira la sfârşitul stagiunii.

Real Madrid ţinteşte să-l convingă pe Karim Benzema să semneze o noua înţelegere cu trupa de pe Santiago Bernabeu. Actualul contract expiră în vara lui 2023, iar „Los Blancos” îi oferă prelungirea pe încă un sezon, anunţă celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Totodată, aceeaşi sursă notează că Real Madrid este sigură că Balonul de Aur va fi cucerit de Karim Benzema, în acest an. Astfel, prelungirea contractului va fi un fel de „cadou” din partea madrilenilor pentru atacantul francez.

Real Madrid este pe punctul de a completa înțelegerea cu Karim Benzema pentru a-și extinde contractul până în iunie 2024.

Reclamă

Real preconizează că Benzema va câștiga Balonul de Aur și va celebra incredibilul an cu un nou contract”, a notat Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani