Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal! În cât timp trebuie să achite datoria uriaşă pe care o are la Mihai Rotaru!

Reclamă

Publicat: 9 aprilie 2024, 19:52

Laurenţiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal! În cât timp trebuie să achite datoria uriaşă pe care o are la Mihai Rotaru!

Laurenţiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal!

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Twitter

Laurenţiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal! „Reghe” a rupt unilateral înţelegerea cu Universitatea Craiova şi trebuie să îi plătească lui Mihai Rotaru 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clauza de reziliere a lui Reghecampf era de 300.000 de euro. „Reghe” a fost reclamat la comisii de către clubul lui Rotaru. A pierdut, iar acum va trebui să plătească datoria cât mai curând pentru a putea să antreneze în continuare. Până când achită, nu poate antrena în ţară şi în Europa. Dacă în termen de 2 ani nu va achita suma, el va fi exclus din fotbal.

Laurenţiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal!

Potrivit fanatik.ro, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) a decis că Reghecampf trebuie să îi achite clubului lui Mihai Rotaru 200.000 de euro.

”Constată încetate raporturile contractuale, în temeiul art. VII lit.l din Contractul de Activitate Sportivă nr.326/26.07.2023, începând cu data 18.09.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata sumei de 200.000 Euro net către reclamantul U Craiova 1948 Club Sportiv SA, in temeiul art. VII lit. f din CAS nr.326/26.07.2023.

Reclamă

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata către U Craiova 1948 Club Sportiv SA a sumei de 455 lei cu titlu de taxa de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se arăta în decizia de pe 24 octombrie 2023.

Litigiul dintre Universitatea Craiova și Laurențiu Reghecampf a intrat pe 31 ianuarie 2024 pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică FRF. Aceasta din urmă decidea în acest caz tot în favoarea clublui lui Rotaru.

”În temeiul art. 85.3.a din RD, sancționarea pârâtului Reghecampf Laurențiu cu măsura interzicerii desfășurării oricăror activități legate de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin Hotărărea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net și 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani”, se arăta în decizia Comisiei de Disciplină și Etică FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune regulamentul

Iată ce spune regulamentul în cazul litigiilor:

  • Persoanele fizice care nu-și execută obligațiile stabilite prin hotărâri definitive și irevocabile ale FRF/LPF/AJF și/sau TAS în termen de 30 de zile de la data comunicării hotărârii se sancționează cu măsură interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligatiei stabilite, dar nu mai mult de 2 ani. În cazul în care nici după 2 ani persoana fizică nu și-a executat obligatiile va fi exclusă din activitatea fotbalistică.

Ce spunea Anamaria Prodan despre datoria lui Reghecampf la Rotaru

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, a vorbit recent de datoria pe care „Reghe” o avea la Rotaru.

„Toată lumea îi spune lui Reghe: «Ai grijă că nu ai bani să mai plătești încă un proces, nu are nimeni în România așa ceva». Iar tu care ești amărât, cu datorii pe la toată lumea din fotbal… Reghe nu mai poate să antreneze până nu-i dă banii lui Rotaru. 300.000 și ceva sunt bani mulți pentru Reghecampf în momentul acesta.

Știu că în România, dar și în Europa nu mai are cum să stea până nu plătește banii, pentru că Rotaru a câștigat în instanță”, declara Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Ce declara Mihai Rotaru

Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțăm. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, declara anterior Mihai Rotaru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și