Închide meniul

Jucătorul pentru care Mihai Stoica insistă să rămână la FCSB: „Sper ca Gigi Becali să nu folosească ‘cuţitul’!”

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 19:12

Reclamă
Jucătorul pentru care Mihai Stoica insistă să rămână la FCSB: „Sper ca Gigi Becali să nu folosească cuţitul!

Jucătorul pentru care Mihai Stoica insistă să rămână la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia

S-a aflat care este jucătorul de la FCSB pentru care Mihai Stoica insistă să rămână. MM îşi doreşte ca Valentin Creţu să evolueze la formaţia roş-albastră cel puţin până la finalul sezonului, însă susţine că decizia finală îi va aparţine lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Creţu mai are contract cu FCSB până în iarnă, iar Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri faptul că fundaşul s-ar putea afla printre jucătorii care se vor despărţi de echipă în pauza competiţională care urmează.

Jucătorul pentru care Mihai Stoica insistă să rămână la FCSB

Mihai Stoica a declarat că la începutul sezonului, şi-a dorit ca Valentin Creţu să plece de la FCSB, însă la momentul respectiv Gigi Becali a decis ca fundaşul să rămână, dat fiind faptul că roş-albaştrii evoluau şi în preliminariile Conference League.

După acest episod, MM a declarat că a fost impresionat de evoluţia lui Creţu din meciul cu Universitatea Craiova, dar de asemenea, a fost şi dezamăgit de cartonaşul roşu pe care acesta l-a încasat în meciul cu cealaltă echipă din Bănie.

Însă, MM îşi doreşte ca Gigi Becali să-l „ierte” pe Valentin Creţu, şi să-i prelungească acestuia contractul până în vară.

Reclamă

„Creţu îşi termină contractul în iarnă acum, da. Gigi are pâinea şi cuţitul, eu mi-aş dori să nu folosească şi cuţitul, să pună doar pâinea.

Uite, în vară eu am zis că nu mai e nevoie de Creţu, aşa consideram. Era Pantea, era Ovidiu Popescu. Gigi a zis <<Lasă, îl luăm, că avem cupele europene>>. A venit meciul cu Craiova (n.r. – Universitatea), când a jucat fenomenal cu Mitriţă şi am zis că uite că era greşeala mea. M-am bucurat foarte mult, apoi am ieşit din cupele europene şi Gigi a zis să plece.

Am avut o discuţie cu el, i-am zis <<N-am vrut să rămâi, dar acum o să mă ţin să rămâi>>, apoi a venit meciul cu cealaltă Craiova (n.r. – FCU), când i-am spus să nu ia al doilea galben şi a luat direct roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ar fi după mine, Creţu ar rămâne până în vară”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman

Mihai Stoica a venit cu dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman, din timpul meciului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 19-a a Ligii 1. Oficialul liderului din Liga 1 s-a revoltat, după cea mai controversată fază a derby-ului din Gruia.

„Nu am vorbit cu arbitrii. S-a întâlnit team manager-ul nostru, Marius Ianuli, cu el, iar Colțescu, de față cu el, îi spunea lui Găman: ‘De ce m-ai chemat?’. Eu cred că mai degrabă discuțiile alea se poartă când sunt doar oficialii în vestiar, nu să audă altcineva. Șmecherii din astea am văzut multe la viața mea.

Găman îl cheamă pe Colțescu și își depășește atribuțiile încălcând protocolul, dar vinovatul principal rămâne Colțescu, care schimbă decizia, deși nu vede ceva clar.

Eu n-am crezut că mai pot vedea asemenea arbitraje în 2023, cu VAR. Acum au fost faulturi clare, cu meci televizat în direct, cu VAR. Cu toate astea, lași fault la Compagno, fault la Ngezana și multe altele. Lași jocul liber, dar nu lăsa faulturi. Când nu e fault, tu anulezi o asemenea capodoperă?„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și