Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani. Atacantul Rapidului, dorit de Benfica şi Aston Villa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2024, 13:49

Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani. Atacantul Rapidului, dorit de Benfica şi Aston Villa

Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani

Dan Şucu, la AS.ro LIVE

S-a aflat ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani în această vară. Golgheterul Rapidului a atras atenţia mai multor echipe de top, printre care Benfica şi Aston Villa. Ar putea prinde transferul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE şi a dezvăluit că nu se va opune unei astfel de mutări. Este dispus să renunţe la golgheterul echipei, în cazul în care îi vor fi îndeplinite pretenţiile financiare.

Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani

Golgheterul Rapidului are 14 goluri şi 3 pase decisive în 15 meciuri din Liga 1. Rrahmani a înscris chiar şi în eşecul suferit cu Farul, în prima etapă a play-off-ului. Jurnaliştii portughezi au dezvăluit că pe lista echipelor care îl monitorizează este şi Benfica.

Patronul Rapidului a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii, în cazul în care va da lovitura financiară cu Rrahmani.

Dacă pleacă Rrahmani la vară… totul depinde de el. Toate lucrurile depind numai de el! Este important de înţeles. Orice venit am putea avea din vânzarea de jucători va rămâne în club, pentru a fi investit mai departe în întărirea echipei şi în a ne face din ce în ca mai puternici.

Reclamă

Toţi jucătorii care au venit alături de noi au totuşi şi perspectiva ca de aici să meargă într-un campionat şi mai puternic. Dacă câştigă alături de noi, să zicem 200.000 de euro pe an, să ajungă într-un campionat în care vor câştiga 2 milioane de euro pe an. Lucrul ăsta nu trebuie în niciun fel reprimat. Dacă noi am bloca dezvoltarea unui jucător de genul Rrahmani, atunci probabil am bloca şi posibilitatea altor jucători de genul Rrahmani să vină în România.

(Aveţi o sumă de bani în minte când vă gândiţi la Rrahmani?) Nu, nu!„, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Şi Aston Villa îl monitorizează pe atacantul Rapidului. Rrahmani poate pleca din Giuleşti după doar un sezon. Rapid a plătit 600.000 de euro pentru atacantul kosovar, care are contract până în 2026.

Reclamă 4 / 0/3

În startul sezonului, Albion Rrahmani a marcat două goluri şi pentru fosta sa echipă, Ballkani. Acesta a punctat în „dubla” cu Larne, din preliminariile Conference League.

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani

La numai câteva zile după ce s-a aflat că Aston Villa îl monitorizează cu atenţie pe Albion Rrahmani, a venit un anunţ de senzaţie şi în cotidianul portughez Record. Granzii de la Benfica sunt interesaţi să transfere „perla” lui Dan Şucu.

Fostul jucător al Rapidului, Daniel Chiriţă, a confirmat în record.pt că Albion Rrahmani ar putea ajunge pe Da Luz. Campioana Portugaliei şi-l doreşte pe atacantul cotat la 1.4 milioane de euro de Transfermarkt.

Fostul internațional român garantează că mai multe cluburi acordă atenţie unui jucătorilor al Rapidului, mai exact Albion Rrahmani. Benfica, spune Chiriţă, îl are pe lista de transferuri„, anunţă sursa citată anterior.

Benfica este cunoscută pentru loviturile pe care le dă pe piaţa transferurilor. Vinde jucători pe zeci de milioane de euro! Echipa antrenată de Roger Scmidt are meci în această seară, de la ora 20:00, în direct în AntenaPLAY. Poate urca pe primul loc dacă o învinge pe Casa Pia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și