Închide meniul

Alexandru Mitriţă l-a uluit pe Basarab Panduru: „Este exceptional! Este o bucurie să îl vezi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 8:30

Reclamă
Alexandru Mitriţă l-a uluit pe Basarab Panduru: „Este exceptional! Este o bucurie să îl vezi!

Alexandru Mitriță l-a uluit pe Basarab Panduru

Alexandru Mitriță, în derby-ul cu Dinamo / Hepta

Alexandru Mitriţă l-a uluit pe Basarab Panduru. Fostul mare internaţional român a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorului Universităţii Craiova. Mitriţă a dat pasa decisivă lui Alexandru Creţu în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Basarab Panduru a vorbit şi despre nivelul bun de joc practicat de cele două rivale.

Alexandru Mitriţă l-a uluit pe Basarab Panduru

Este o bucurie să vezi un asemenea jucător, precum Mitriță. Poate putea mai mult să tragă echipa azi. Dar e excepțional, ce face cu mingea la picior… Din prima etapă parcă l-ai văzut că e altceva.

Am avut un meci de povestit. Prima repriză a fost excepţională. Am avut de totate, în mare viteză, dribling, portari, goluri marcate, ocazii, ratări, tot ce vrei. 

Chiar a fost un meci bun spre foarte bun. Toată lumea trebuie lăudată, antrenorii şi jucătorii, ai avut ce vedea la meciul ăsta”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Laurenţiu Reghecampf a obţinut o remiză la meciul de debut pe banca Universităţii Craiova. După meci, Reghe a vorbit despre ocaziile mari pe care le-a avut echipa lui. Noul antrenor al Universităţii Craiova a comentat şi ratarea uriaşă a lui Andrei Ivan, care nu a putut înscrie cu poarta goală.

A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace. Din păcate noi nu am fost atenţi când am avut ocazii mari. Bine, au avut şi ei ocazii, cred că rezultatul e echitabil.

Mai avem de muncă. Calitate există, le vom regla încet, pas cu pas (n.r.: aspectele care nu sunt pozitive).

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre ratarea lui Andrei Ivan) Se întâmplă. Şi noi am văzut gol. Dacă era mai atent vedea că portarul e la pământ şi trăgea altfel. Şi Işfan va avea încrederea mea.

Nu este vorba de Laurenţiu Reghecampf, este vorba despre Universitatea Craiova. Întotdeauna la Craiova s-a dorit o echipă agresivă, care îşi creează ocazii. Avem jucători pentru asta, se întoarce Baiaram, se întoarce Koljic, mai vrem un jucător. Trebuie să aducem jucători cu calitate mai mare decât ce avem acum, am avut discuţii cu patronul.

(n.r.: despre Alex Mitriţă) Echipa nu înseamnă numai Alex Mitriţă, într-adevăr, el are calitate individuală foarte mare. Toţi jucătorii trebuie să îşi aducă aportul ca să avem rezultate.

Mi-aş fi dorit ca şi echipa noastră să joace în cupele europene. E un sentiment aparte, să joci din 3 în 3 zile nu e uşor.

Mi-aş dori ca toate echipele să se califice şi ar fi minunat ca 2 echipe să fie în grupe”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și