Închide meniul

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul „FCSB – CFR Cluj în Ghencea”: „E vorba de bani publici!”. Ce a spus despre lupta la titlu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 19:22

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul „FCSB – CFR Cluj în Ghencea: „E vorba de bani publici!. Ce a spus despre lupta la titlu

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul "FCSB - CFR Cluj în Ghencea"

Profimedia

Anghel Iordănescu a dat verdictul în legătură cu disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Fostul mare antrenor român consideră că posibila „finală” pentru titlu ar trebui să primească „undă verde” pentru a se disputa în Ghencea sau Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a amintit faptul că stadioanele Ghencea și Giulești sunt construite din bani publici, motiv pentru care orice echipă din România are dreptul să joace acolo.

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul „FCSB – CFR Cluj în Ghencea”

Derby-ul FCSB – CFR Cluj rămâne în continuare fără locație. Iordănescu a spus că nu înțelege de ce fotbalul primește astfel de piedici.

„Poziția Ministrului n-am s-o comentez, nu îmi stă în caracter să comentez poziția unui Ministru, chiar fiind el Ministru al Apărării (n.r. – Vasile Dîncu) și eu general în rezervă. Cred că trebuie să înțelegem cu toții că este vorba de banii publici și este vorba de sport, de fotbal.

Până la urmă este și o performanță să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Se poate juca pe Ghencea, se poate juca pe Giulești pentru că fotbalul e un sport iubit de toată lumea. Și ne-am dori să se joace acolo unde condițiile sunt cele prielnice.”, a spus Anghel Iordănescu.

Reclamă

Ce a spus Anghel Iordănescu despre lupta la titlul din Liga 1

Anghel Iordănescu a vorbit și despre lupta la titlu. CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt echipele rămase în cursa pentru trofeu. „Generalul” consideră că oltenii sunt cei mai în formă, la ora actuală.

„Eu cred că va fi o luptă până în final. Cred că Universitatea Craiova joacă cel mai bun fotbal, un fotbal ofensiv și este echipa cea mai în formă.

FCSB-ul a ajuns la un nivel destul de ridicat și prin prisma faptului că are un lot extrem de echilibrat, cu mulți jucători de valoare. CFR Cluj vine cu experiență, cu antrenor de mare valoare. Dar e o echipă care pare în momentul de față puțin epuizată.”, a mai declarat Anghel Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și