Închide meniul

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 13:49

Reclamă
Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: Să se trezească imediat!”

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid

Marius Şumudică, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Viorel Moldovan a făcut un anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid. După ce au apărut zvonuri conform cărora antrenorul și-ar putea da demisia, președintele giuleștenilor a clarificat situația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid traversează o criză și a fost învinsă și de Botoșani. Giuleștenii ocupă locul 12 în Liga 1, după tot atâtea runde disputate.

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid

Viorel Moldovan a transmis clar faptul că Marius Șumudică nu va pleca de la Rapid. „Șumi” are parte în continuare de toată susținerea oficialilor echipei de sub Grant.

Președintele giuleștenilor a transmis că echipa are nevoie de unitate, și nu se pune problema ca Marius Șumudică să plece de la Rapid.

„S-a pierdut meciul. Asta a fost. Alte lucruri nu s-au întâmplat. Lucrurile sunt la fel. Avem încredere în Marius Șumudică! Îl sprijinim, suntem în spatele lui. Și îi dăm libertate totală să decidă vizavi de anumiți jucători. Noi îl sprijinim.

Reclamă
Reclamă

E nevoie de unitate. În aceste momente dificil e nevoie să fim împreună. Sunt convins că vom reuși să ne redresăm. În viața unei echipe mai sunt astfel de momente, dar Marius Șumudică este și va rămâne antrenorul Rapidului. Nu există niciun dubiu!

Avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cât mai bine, chiar dacă avem jucători la echipele naționale. Antrenorul va lucra cu ce are la dispoziție. Avem un amical sâmbătă și vedem ce va fi. Dar noi suntem alături de Șumudică și staff-ul lui. Îi susținem necondiționat. Avem încredere că vom ieși din această situație”, a declarat Viorel Moldovan, conform gsp.ro.

Totodată, Viorel Moldovan le-a transmis un avertisment jucătorilor de la Rapid, după rezultatul dezastruos înregistrat cu Botoșani. Președintele giuleștenilor le-a transmis elevilor lui Șumudică să „se trezească imediat”.

Reclamă

E greu de digerat. Sunt momente rușinoase. Iar jucătorii trebuie să înțeleagă mult mai mult. Trebuie să se trezească neapărat! Avem condiții, nu le lipsește absolut nimic. Suntem lângă ei, ca să-i ajutăm, dar trebuie să ofere mult mai mult!

Poate înțelegem anumite aspecte, legate de fragilitatea mentală și de lipsa de încredere, din cauza rezultatelor, dar implicarea lor ar trebui să fie mult mai mare. Trebuie să vedem altceva din partea lor. Dar aici e Marius, care are libertate să decidă ce și cum”, a mai spus Viorel Moldovan.

Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

Marius Şumudică a oferit prima reacţie, după ce Botoşani a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-0. Antrenorul şi-a criticat jucătorii, după eşecul suferit în faţa moldovenilor lui Liviu Ciobotariu.

„Două reprize diametral opuse. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii rarisime, am avut bară, au scos de pe linia porții.

Apoi, începem repriza foarte prost, un șut în blocaj, nu urmărim, se face 1-0. După, ne-am deschis. Am avut ocazii foarte mari să marcăm. Nu am reușit să marcăm și fotbalul te pedepsește.

N-am avut o discuție aprinsă, am fost foarte calm, veți afla zilele viitoare ce am spus în vestiar.

Mai contează cu cine joci? Am jucat cu ultima clasată și nu am putut să câștigăm, nu mai contează cu cine joci. E foarte strâns, pierzi un meci, ești la retrogradare, câștigi un meci, ești aproape de play-off. Nu știu ce să zic de play-off, dacă nu ne trezim să facem puncte, va fi foarte greu„, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:46

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

15:29

Obiectivul României la EURO 2024. Anunţul făcut de Constantin Din

15:11

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

15:01

Neluțu Varga e dispus să-l cedeze pe Louis Munteanu la FCSB: „Dacă Gigi Becali plătește, e al lui!”

14:32

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și